verander lettertype grootte: +  -
Donkere verhalen: deel 1: de bar

« meer sm sexverhalen »

Titel: Donkere verhalen: deel 1: de bar Auteur: kai_tan
Verhaal: Ik maak je wakker.
"Ik wil klaarkomen," zeg ik ongeduldig. Je bent nog wat verward en probeert te begrijpen wat er gebeurt. Ik help je wakker met een paar fikse klappen in je gezicht.
"Ik wil klaarkomen hoer." zeg ik luid en duidelijk.
Je kreunt geschrokken maar herpakt je snel.
"Hoe kan ik u dienen, meester?" vraag je onderdanig.
"Doe je boxer uit. Ik wil lekker opgewonden geraken."
Je doet angstig wat ik je vraag. Je weet dat ik enkel opgewonden kan geraken als ik je pijn kan doen. Of uitlenen aan anderen of vernederen. Uitlenen kan ik nu niet doen dus je weet wat er misschien komen gaat.

"Benen spreiden, hoer."
Je doet, als een flinke gratis hoer wat je opgedragen wordt en spreidt je benen.
Ik geef je twintig harde klappen op je kut, recht op je klit. Je ondergaat. Het doet pijn, dat zie ik aan je gespannen spieren.
"Loslaten die spieren." zeg ik ondertussen. Ik wil dat ze echt aankomen, die klappen.
Vijf. Je knippert met je ogen. Zes. Je slikt. Zeven. Dapper incasseer je. Acht. Je meest kwetsbare plek. Negen. En ik behandel ze zo wreed. Tien.
"We zijn halverweg, vuile slet. Wil je dat ik harder sla?"
Je weet dat ik enkel een 'ja' van je toesta, maar ik wil het je zelf horen zeggen.
"Ja," murmel je.
"Luider! Smeek me om harder te slaan."
Je doet wat ik je vraag. "Alsjeblief sla me harder, meester." trilt je stem.
Het moet afschuwelijk zijn om pijn te hebben en om nog meer pijn te moeten smeken.
"Bedank me dat ik jou dit aandoe door me te zoenen, kut."
Je drukt een lange, tedere zoen op mijn mond. Je gaat er bijna van snikken, duwt je dicht tegen me aan. Ik duw je van me af.
"Je zoekt te veel affectie. Ik ga jou dat afleren. Dat worden vijf extra slagen. Hou je klaar.
Ik start weer met slagen. Deze keer nog harder. Elf. Recht op je waardeloze kut. Twaalf. Je walgelijke kut. Dertien, je uitgewoonde kut. Veertien. Ik kan ze niet hard genoeg aanpakken. Vijftien. Ik hoop dat je lippen ervan zwellen. Zestien. Dat je kut er rauw van wordt. Zeventien. Dan doet neuken nog meer pijn. Achttien. Dan neem ik de grote, pijnlijke dildo. Negentien. Ik ram je ermee. Twintig.
Als je niet zo'n zielige, behoeftige hoer was, zou dit je laatste slag geweest zijn. Hou je klaar voor je strafslagen. Ze zullen nog harder zijn dan de vorige.
Een. Ik zie dat je in elkaar krimpt. Twee. Je maakt me geil. Drie. Huil dan voor me. Vier. Toe dan kut. Vijf. Walgelijke kut.

We gaan op stap. Je doet alleen je broek aan, daaronder niets. En een shirt. Geen jas. Ik zie je graag kou lijden. Er is niets zo mooi als een rillende slaaf, kwetsbaar, zoekend naar beschutting. En het niet krijgen, natuurlijk.

Ik heb de bar gereserveerd. Minstens twintig genodigden. Allemaal jongens tussen de 40 en de 60. Allemaal houden ze van pijn doen, vernederen en neuken. Hard neuken. Ze kunnen het allemaal lang volhouden, geen snelkomertjes vanavond. Dat zou te makkelijk zijn.

In de auto laat ik mijn hand eens in je broek zakken. Ruig voel ik of je kut nog gezwollen staat. Ze staat droog en warm. Goed zo.
"Doet het nog pijn, hoer?"
Je knikt.
Ik voel vlinders. Vanavond ga ik mijn hoer uitlenen, laten schenden. Ik ga mijn kut laten uitrekken, uitwonen, afbeulen. Mmm...
Mijn lul wordt hard. We staan voor een licht. Ik rits mijn broek open en pak je bij de haren, duw je snel over mijn lul. Op en neer, snel, op en neer, sneller, op en neer. Heerlijk. Ik duw je weer weg, we rijden door. Ik laat mijn lul uit de opening van mijn broek staan. Bij het volgende stoplicht weet jij al wat ik wil en buigt je voorover. Toch stuur ik je nog met mijn hand. Ik wil niet dat je denkt dat je dit vrijwillig doet. Je moet voelen dat ik me aan jou opdring. Dat ik jou wil vernederen en kwetsen. Ik wil je kwetsen. Ik wil je zo hard kwetsen.
"Je bent een walgelijke kut. Je kan werkelijk niks. Zelfs om me af te zuigen moet ik je helpen. Hoe zielig kan je zijn. Vuile kut. Vieze vuile kut. Rothoer. Stik dan in mijn lul."

Je kokhalst geregeld. Als dat gebeurt, duw ik je nog dieper over mijn lul. Zal je leren. Mijn lul is jouw hoogtepunt van de dag. Je verafgood hem. Zielige slet.

We zijn er. Je moet blijven zitten tot ik terugkom. Ik ga alles in gereedheid brengen. Ik kom je halen en fluister voor we naar binnengaan: 'Jij bent slechts mijn hoer, mijn waardeloze, gratis hoer. Jij bent niets. Onthou dat. Je gaat het vanavond wel voelen.'


Ik plaats een gagball in je vuile hoerenmond. Ik span hem net genoeg aan dat het oncomfortabel is voor je en je je mond net een beetje te ver moet openhouden. Zo ga je lekker schandelijk kwijlen. Ik wil niet dat je ook maar iets kan zeggen, in het begin. Je moet gewoon ondergaan. Praten is voor de mannen die je gaan neuken.
Ik duw je de bar in, je hoofd naar omlaag gekanteld. Je zet bange eerste stappen. Tot iemand een slag met de stok in je kuiten geeft. Je zakt op de grond.
"Kruipen, zielige hoer," roept de man die je de slag gaf. De mannen lachen. Ik ook.
"Ja, laat Het maar voelen dat het een stuk vuil is," lach ik.
"Kruip naar de matras, vieze kut." de man is blijkbaar de leider van de bende.
Wanneer je bij de matras gearriveerd bent, gebiedt de leider jou om je te ontkleden en op je buik te gaan liggen. Je kijkt eens naar de morsige, donker verkleurde en gevlekte matras.
"Ja, hier hebben al veel hoeren gelegen. En er is al veel zaad, pis en spuug gevloeid. We vinden dat wel lekker om het erop te laten. Ruik maar eens, kut."
De leider duwt je gezicht keihard in de matras. Hij wacht tot je een paar hebt ingeademd en laat je dan weer vrij. Je kokhalst van de ranzige geur. Mijn broek begint te spannen. Wat heerlijk om jou zo behandel te zien door anderen.
Er wordt een verhogend kussen onder je buik geschoven zodat je rug omhoog komt.
"Moeten we lichaamsdelen sparen, meester Koning?"
"Nee, niet echt. Buiten de gewrichten mag je het overal slaan waar het pijn doet. Het gezicht hoef je ook niet te mijden met jullie handen. Het heeft echt een gezicht om op te slaan, vinden jullie niet, hahahaha."
De mannen lachen weer.
"We gaan eerst een beetje opwarmen voor we onze lullen in hem rammen. We hebben zeven slaginstrumenten die we allemaal gaan gebruiken. Om te bepalen waarmee en waarop we slaan, draaien we drie keer aan het Wiel der Pijn, een soort rad met drie wielen. Een wiel geeft het aantal slagen aan, het tweede welk lichaamdeel en het derde welk instrument.
Je krijgt achtereenvolgens:
85 slagen op je bedekte kut met het kabelsnoer (je houdt flink vol, enkel harde kreten)
44 slagen op je blote kut met de houten lepel (je panikeert, hebt veel pijn, tranen)
155 slagen op je blote billen met de kettingenzweep (je breekt, lange uithalen van pijn, pure wanhoop)

Van al dat slaan hebben we trek gekregen in klaarkomen. We zijn met vijfentwintig. Iedereen krijgt vijf minuten om je te neuken. We gebruiken twee openingen te gelijk. We rammen allemaal zo hard we kunnen in je kut en in je mond. Je worstelt om het allemaal te kunnen volgen. Soms lukt dat, soms niet. Het interesseert ons niet. We doen gewoon waar we zin in hebben. Met jou. Met je lichaam. Je openingen.

Als we klaar zijn met jou, pissen we allemaal op je. Een van de jongens, een dikke behaarde oudere man, pist in je gezicht, op je haren, in je ogen, in je mond. Een jonge gast steekt zijn semistijve in je kut en pist daarin tot het uit je loopt. Je bent nu een goor, ranzig stuk slet. Ik wikkel een groot zeil rond je en gooi je in mijn kofferbak. Ik laat de hoedenplank erop. Ik wil je geur niet in mijn schone auto laten verspreiden.

Thuisgekomen laat ik je nog even in de auto zitten. Ik moet iets eten. Wanneer ik klaar ben haal ik je uit de auto. Je rilt over heel je lichaam en klappertandt. Je staat zwak op je hoerenbenen. Er lopen allerlei sappen uit je kut. In de tuin spuit ik je met de koude tuinslang af. Je ondergaat zwijgend, hevig bevend en naar adem happend.
'Ga je wassen hoer.' bijt ik, 'je bent walgelijk.'
'Je krijgt vijf minuten warm water.'
Dankbaar druip je letterlijk af.
Categorie: Sm
Datum: 24-08-2015 01:47
Rating: 3/10 (1 stemmen)
Keren gelezen: 6733
Reactie van de auteur:
Zeer donker extreem verhaal, geschreven vanuit het oogpunt van een meester die zijn slaaf laat gebruiken en pijnigen in een zware gangbang.« Madame 2 gebonden en vernederd »


« meer sm sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 09-11-2015 10:06
Duidelijk iemand die ook kan schrijven. En dat tref je zelden in dit soort verhalen. Mooi, zeker in zijn genre.

- Door op 16-09-2015 22:46
komt er een vervolg? Dit is echt fucking het geilste leukste verhaal!


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon