verander lettertype grootte: +  -
Madame 2

« meer sm sexverhalen »

Titel: Madame 2 Auteur: Paul Boog
Verhaal: A is een macho man, sportief gebouwd die de slet is van Madame. Madame is een dominante en geile travestie Meesteres die op spannende wijze een sessie opbouwt rondom het evenwicht tussen sex, pijn en onderwerping. A is tijdens de sessies naakt, op wat banden en boeien na, Madame houdt van hoge hakken, laklaarzen en bijpassende kleding. Ze houdt van zware make-up, zware parfum en geeft de voorkeur aan de kleuren zwart en rood. Ze geniet van de macht die ze heeft over A Dit tweede verhaal gaat over een van de ontmoetingen die ze al jaren hebben en waar ze beiden elke keer naar toeleven.

A stond boven op de slaapkamer, naakt. Hij had net gedoucht. Hij was gespoeld. Zoals in het begin van elke ontmoeting was er eerst een klysma. Het was een soort van afgesproken protocol: aankomen bij de deur, naar boven gaan, uitkleden, op de buik op het bed gaan liggen, wachten op het geluid van de hoge hakken, de geur van parfum, de eerste plagende tikken van de zweep, voelen hoe de klysma wordt ingebracht, het vollopen van de darmen, omdraaien, verplicht likken van de kut en spleet van Madame, toestemming vragen om naar de toilet te mogen, zich heerlijk ontlasten, douchen en dan Madame formeel begroeten.

Nu stond hij daar en wachtte op het moment dat Madame boven zou komen. Hij stond wijdbeens, handen in de nek en keek de kamer rond. Een zwart laken over het bed, touwen die waren vastgemaakt in de hoeken en in het midden de enkel- en polsboeien, kaarsjes die branden en die een aangename temperatuur garandeerden.

Hij hoorde de hakken en genoot van het geluid. De deur ging open en hij knielde, kroop naar Madame toe en kuste de voorkant van de laklaarzen, daarna likte hij de stalen hakken. De hakken waren koud en voelde heerlijk aan, hij kickte op die hakken, zoals altijd. Hij kwam overeind, bleef geknield en kuste het kruis van Madame. Ze droeg een knalroze hotpants, strak zat het minuscule broekje om haar dijen, duidelijk stak de stijve pik af, duidelijke contouren van wellust. Hij drukte zijn lippen op de pik en likte over de roze stof. Ze draaide zich om en hij begroette haar kut en bilspleet op dezelfde wijze. Hij kon in de spiegel van de kast een glimp opvangen van de rest van de kleding van Madame. Het was lakkleding, een hesje dat toegang gaf tot haar uitdagende tepels, een zwarte halsketting, zwarte oorbellen en een masker. Ze had een blauwe korte pruik opgedaan, erg hoerig. Ze droeg in haar linkerhand een zweep en natuurlijk droeg ze hoge laklaarzen.

Madame keek welgevallig naar de begroeting door A. Hij was goed getraind en gedroeg zich in alle opzichten als een onderdanige slet. Hij deed zijn best en ze zag aan zijn sterk gezwollen pik dat hij er klaar voor was. Ze voelde zijn kussen op haar pik en bekeek met geil plezier het tafereel in de spiegel, ze voelde zich oppermachtig en geil. Ze draaide zich om en bood daarmee automatisch haar kut aan. De slet sloot met de laatste kus het begroetingsprotocol af. “Op het bed slet, op je rug”. Ze zag hoe hij snel ging liggen en automatisch zijn benen en armen uitstrekte naar de boeien. Ze ging op zijn gezicht zitten en maakte de armen van de slet vast, ze bracht de touwen op voldoende spanning en voordat ze van de slet afging duwde ze nog eens verleidelijk haar dikke pik op zijn gezicht. Hij likte niet, hij wachtte op toestemming maar die kwam niet. Ze deed een blinddoek om zijn gezicht en daarna een balgag in zijn mond. Een peniskoker ging moeizaam om de stijve pik van de slet, daarna genoot Madame van de aanblik. De zwarte lakens, de kaarsen, de gebonden sletterige slaaf, heerlijk om nu met de zweep tegen zijn ballen te tikken. Bij elke tik bewoog de slet een beetje.

Madame nam de massage-olie en begon de slet sensueel te masseren. Ze smeerde zijn lichaam in met warme olie en geilde de slet enorm op. Ze begon bij de schouders, de armen en daarna gleed ze over de borst van de slet naar beneden. Eenmaal aangekomen bij de heupen stopte ze en begon bij de voeten van de slet. Daar genoot ze erg van, ze geilde op zijn voeten. Daarna ging ze omhoog en gleed treiterend langzaam langs de volle ballen en cirkelde omhoog om de stijve pik heen. Ze zag dat de peniskoker nu erg strak zat en wist zeker dat het ongemakkelijk moest aanvoelen. Ze likte met haar tong over de pik en sabbelde op de gezwollen eikel.

De voorkant van de slet had genoeg kunnen genieten. Ze maakte de touwen los en gaf de slet aan zich om te draaien. Ze begon bij de brede rug van de slet en net als aan de voorkant vermeed ze de erg aantrekkelijke plekken. Ze negeerde de billen en de bilspleet, om weer beneden aan de kuiten te beginnen. Toen ze bij de billen was aangeland trok ze de billen ruw uit elkaar en likte diep in de kut van de slet. De massage werd hervat en zachtjes gleed ze door de bilspleet. Eenmaal bij de kut van de slet aangekomen begon ze die te strelen. De slet bewoog ritmisch en maakte zachtjes neukbewegingen. “Lig stil slet, anders is het feest afgelopen”.

Ze gleed met een vinger in de kut van de slet, gevolgd door een tweede en een derde. Het was warm in de kut van de slet. Het was er vochtig. Het wond haar enorm op. Ze wilde de slet neuken. Ze geilde op zijn billen, op zijn ingesmeerde en glanzende lichaam. Ze stond op, deed haar roze hotpants uit en streelde zachtjes haar tepels. Een condoom werd omgedaan, ingesmeerd en ze duwde haar dikke eikel tegen de lippen, een beetje weerstand en toen gleed ze soepel naar binnen. Ze begon met korte halen en overwoog om poppers te nemen maar vermande zich en liet het idee varen. Het was te vroeg, ze moest zichzelf in de hand houden. Ze duwde nog een paar keer diep door om daarna de slet te verlaten. “Je maakt me te geil slet, je verleidt me, ik accepteer dat niet van je.”

Ze stond op en nam de andere zweep. De eerste slagen waren bijna strelingen maar gaandeweg liet ze de kracht van de slagen toenemen. Ze zag hoe de slet bij elke slag zijn spieren spande en vond het prachtig om de billen roder te zien worden. Terwijl ze de slet strafte voor haar eigen geilheid nam ze een slok bier. Hmmm, ze had nog meer voornemens voor vanavond.

De slet had genoten van de massage. Het was onverwachts. Het gebeurde niet vaak dat het spel op die manier begon. Hij werd er enorm door opgegeild. De glijdende handen, de lik over zijn eikel en daarna de massage van zijn billen, de dikke tongzoen in zijn kut en uiteindelijk de vingerpartij. Vooral dat laatste hij werd hoe langer hoe gevoeliger in zijn kut. Hij vingerde zichzelf vaak, soms stond hij ’s nachts op en vingerde zichzelf. Water en zeep en vingers, dat was al wat er nodig was. In het weekend nadat hij zich van onderen had geschoren was het lekkerst. Dan was alles zo glad en dan onder de douche verwende hij zichzelf. Nu was het Madame die hem verwende. Hij voelde de vingers naar binnen glijden, voorzichtig, zachtjes, lekker langs de randen van zijn kut en dan naar binnen. Hij voelde hoe Madame zich terugtrok en van bed gleed. Ze kwam terug en hij voelde hoe ze op hem kwam liggen, een beetje overeind kwam en hoe ze zijn kut benaderde. Haar eikel duwde de kut verder open en toen schoven zijn lippen om de gezwollen pik. Ze schoof naar binnen en begon op en neer te bewegen. Het was heerlijk om weer te worden genomen. De stijve pik te voelen.

Toen ze de opmerking maakte over zijn verleidende houding wist hij dat de rekening werd gepresenteerd. Het was te lekker geweest. Het was teveel seks geweest. Hij wist dat Madame verder had willen neuken maar dat ze het veel te vroeg vond. De eerste slagen kwamen dan ook niet als verrassing. Hij voelde ze van tevoren aan komen. Hij voelde zijn billen gloeien en wist dat ze genoot van de kleur rood. De slagen stopten, ze eindigde de zweeppartij. ”Naar beneden slet, snel, ik heb haast”. Ze deed de blinddoek af en de slet ging het bed af en liep naar beneden. Daar aangekomen zag hij een deel van de houten vloer bedekt met een dun afdekzeil. Ze gebaarde hem te knielen, in het midden. Hij knielde en keek Madame aan. Hij zag haar stijve pik en hoe ze zich voor hem positioneerde. “Kijk me aan slet”. Hij keek omhoog en zag hoe ze haar pik vastnam.

Madame voelde hoe de thee die ze had gedronken langzaam haar blaas vulde. Ze moest pissen. Spijtig stopte ze met de zweep en maakte de slet los. Ze volgde de rode billen naar beneden en nam haar pik in haar handen. Ze richtte en zag hoe de eerste straal op de borst terecht kwam, ze richtte hoger en de straal kwam nu op de mond uit. De balgag maakte dat er een deel naar binnen liep. Ze zag met voldoening hoe de slet probeerde niet te kokhalzen, het was de eerste keer dat ze zo ver ging. De pis viel op de grond en spatte op haar laarzen, ze richtte lager en zeek zijn pik onder. Eenmaal klaar deed ze de balgag af en draaide de slet een diepe tongzoen. “Ga staan slet, benen uit elkaar”. Hij stond op en ze graaide naar een condoom, ze smeerde en gleed naar binnen. “Nu ben je echt een gore slet, onder gezeken en geneukt, een vieze teef, een gore slet”. Ze neukte de slet even, net voldoende om de slet op haar plaats te zetten. “Lik mijn laarzen schoon”. Ze gleed uit hem, deed de balgag af en hij knielde in de pis.

Hij likte in een roes de druppels van haar laarzen. Hij wist niet of hij dit nu wel of niet lekker vond. Hij voelde zich vies en gebruikt. Hij voelde hoe ze hem omhoog trok. Ze deed zijn peniskoker af. Ze nam zijn slappe pik in haar mond en pijpte de slet. De slet genoot en de vraag of het lekker was werd snel beantwoord. Zijn pik werd meteen stijf en hij genoot van de warme vochtige mond. “Ruim de rotzooi op, neem een goede slok voor de smaak en ga douchen slet, daarna kom je naar beneden”. Hij ruimde het plastic op, nam het koude biertje op en liep snel naar boven. Het koude bier en de warme douche maakten hem gereed voor de volgende ronde.

Ze hoorde de slet de trap af komen en ging in het midden van de kamer staan. Haar pik was nu verborgen achter een kort jurkje van lak. De pik duwde het jurkje naar voren. Ze had onder het jurkje niets aan. “Ga liggen op de grond slet, hoofd op het kussen”. Ze ging schrijlings boven hem staan, haar gezicht naar de voeten van de slet en zakte door haar knieën. Ze duwde haar kut in zijn gezicht en wachtte op de fout van de slet. Die kwam niet, hij begon niet te likken, hij wachtte. Eigenlijk werd ze daar nog geiler van. Het wilde zeggen dat ze hem nu beheerste zonder dat er een woord aan te pas kwam. Meer onderdanig kun je niet wensen, was een gedachte die bij haar opkwam. Om de slet te testen wreef ze nog eens met haar kut over zijn gezicht. Ze tilde haar billen een beetje op, keek tussen haar benen door naar het gezicht van de slet en streelde zelf haar kut. “Zie je slet, ik ben geil, zie je hoe mijn vinger mijn kut streelt, wil je niet eens likken slet?”. De slet antwoordde bevestigend. “En waarom deed je het net dan niet slet?”. “Ik zat tenslotte op je”. Het antwoord van de slet was het juiste, de slet had geen opdracht gehad. Ze gleed veder naar achter nu was haar gezicht boven dat van de slet. Ze gaf de slet een geile tongzoen, diep stak ze haar tong in de mond van de slet. “Je bent een lekkere onderdanige teef, dat ben je; kom lik mijn kut”.

De slet was blij dat hij de test had doorstaan. Toen hij beneden aan was gekomen had hij Madame zien staan. Geil in het lak, de dikke pik die het jurkje omhoog duwde. Het zweepje dat tegen de laarzen aan tikte en de zware parfum die hem tegemoet kwam. Hij had eigenlijk gedacht dat hij zou moeten pijpen, de pik van Madame was erg uitnodigend. Maar toen Madame hem haar kut had laten zien was het hem duidelijk geworden. Hij zou moeten likken, maar niet zonder opdracht. Zelf handelen, was altijd link bij Madame, soms viel het goed, soms viel het slecht. Soms, heel soms, gaf ze hem de vrijheid; een zin in de vorm van “doe wat je wilt slet”. Dat was een zin die zijn grenzen kende. Hij kon dan kiezen uit de handelingen die Madame graag onderging of deed. Hij kan dan haar tepels behandelen, haar tongen, zijn pik aanbieden, of zijn kut. De duur van de handeling bepaalde zij dan. Maar die vrijheid was er niet vaak.

Hij liet dan ook na om zelf te beginnen met likken. Het was verleidelijk om te beginnen, zeker toe ze hem geil aankeek en zich begon te strelen. De slet zag dat Madame genoot van haar macht en ontving met plezier de geile tongzoen als beloning. Toen ze eenmaal hem toestemming had gegeven en hij haar kut kon bereiken begon hij eerst zachtjes en voorzichtig de randen van haar kut te likken. Het was nu beurt om proberen diep binnen te komen. Hij duwde tegen het gaatje en probeerde met zijn tong het binnenste te likken. Madame duwde de kut dieper naar beneden. Hij hoorde Madame kreunen en zag hoe Madame haar billen uit elkaar deed zodat hij nu dieper kon penetreren.

“Mijn tepels, je vergeet mijn tepels slet”. Hij zocht blindelings met zijn handen langs het lichaam van Madame naar haar tepels. Haar tepels waren groot en stonden strak vooruit. Hij omcirkelde de tepels en voelde hoe Madame op zijn vingers spuugde. Nu kon hij de tepels nat maken en dat maakte het strelende gevoel sterker.

Madame voelde de tong van de slet dieper komen in haar kut en genoot van zijn volharding. De handen van de slet die haar tepels bewerkten versterkten haar geilheid maar haar tepels vroegen om meer. Haar kut was gevoelig maar hoe langer het spel duurde des te gevoeliger werden haar tepels. Haar tepels wilden niet alleen de strelingen van de vingers maar wilden de tanden van de slet voelen. Madame hield van harde behandeling van haar tepels. Dat was altijd al zo geweest. Dat was al in de tijd dat ze als onderdanige travestiet door het leven ging. Dat was lang geleden, erg lang geleden, haar seksuele voorkeuren waren veranderd. Ze had het roer over genomen en had een punt gezet achter die onderdanigheid. Maar haar tepels hadden die verandering niet meegemaakt. Haar tepels hielden van handen die trokken, die de tepels draaiden en van tanden die er in beten. Madame hield ervan om de grenzen van dat gevoel te verleggen.

Ze stond dan ook op en ging languit op de sofa liggen. “Kom hier slet, behandel mijn tepels nu eens zoals het echt moet”. Ze zag hoe de slet naar haar toe kroop. Ook dat beviel haar wel, de slet liep niet meer uit zichzelf naar haar toe, maar kroop. “Doe maar wat rondjes om de salontafel sletje”. Ze greep haar harde zweep en gaf de slet een tik tegen de billen. Ze zag met genoegen de slet kruipen, bij de 2e doorgang hield ze de slet staande. “Geef me de klemmen”. Ze kreeg de klemmen en bevestigde die op de balzak van de slet. “Ga door met je wandeling slet”. Nu kon ze ook een tik tegel de klemmen geven en dat gaf haar eigenlijk wel meer plezier.

“Allez, kom hier, mijn tepels”. Slet gehoorzaamde en naderde Madame. Hij maakte de tepels vochtig en begon cirkels te draaien. “Dat hebben we al gehad slet, het echte werk nu”. Slet nam de tepels in zijn handen. Hij begon er zachtjes in te knijpen en daarna trekkend te draaien. Hij hoorde de ademhaling zwaarder worden. Hij wisselde een van de handen af met zijn tanden. Hij knabbelde aan de tepel, beet en draaide. Nu was het zaak om precies de grens te kennen. Hij wist wat hem te wachten stond bij het overschrijden. Dan was het tepelspel mislukt en vaak werd dat ingeluid door een oorvijg, iets wat de slet erg slecht verdroeg. Hij speelde het spel met de tepel en ging waar nodig over op het wisselen. De tanden vervingen de handen en de handen vervingen de tanden. Dit spel kon lang duren, ten minste als het goed werd gespeeld.

Madame genoot ervan en voelde haar geilheid verder toenemen. Ze gleed met een hand naar de pik van de slet. Ze streelde de pik en gaf zo nu en dan een zachte tik tegen de klemmen. Ze voelde dan de slet reageren. Zijn lichaam schokte dan een beetje. “Genoeg slet, kom hier met je mond”. Ze nam een ferme teug bier en liet het bij de slet naar binnen lopen. Ze deed dit totdat het flesje leeg was. “Haal een ander in de keuken”. Ze voelde zich loom en geil en streelde haar pik terwijl ze keek naar de kruipende slet. “Kom terug slet”.


De slet kroop terug en zag hoe Madame de butplug nam. Ze ging zitten en hij bood zijn kut aan. De butplug gleed naar binnen en werd op maat geblazen. Daarna werd het trillen aangezet. Ze gaf hem aan nu het bier te halen en hij kroop naar de keuken. Zoals altijd irriteerde het blaasbalgje hem. Hij voelde zich belachelijk met dat bengelend ding tussen zijn benen. Hij nam het bier uit de ijskast. “Madame kan ik lopen?”. Hij zag hoe ze minzaam knikte. Bij het lopen was de irritatie van de blaasbalg zelfs erger. Hij gaf haar het flesje en zette zijn flesje op de tafel.

“Op handen en voeten slet, zodat je bij je bier kunt, kont naar mij toe”. Hij ging in de positie zitten en voelde de strelende handen langs zijn benen omhoog komen. Hij voelde ook hoe de vibrerende butplug dikker werd en meer begon te trillen. “Drink je flesje slet”. Hij dronk, erg ongemakkelijk.

Madame legde haar laarzen op de rug van de slet en speelde met de butplug. Ze liet hem leeg lopen en vulde de butplug weer, dat deed ze meerdere keren. Ze speelde met de snelheid van de vibrator en ondertussen dronk ze haar flesje leeg. “Drink je bier slet”. Ze zag met leedvermaak hoe de slet onhandig zijn bier probeerde op te drinken. De laarzen op zijn rug, het gespeel met de butplug en dan naar voren reiken om het flesje te pakken was niet eenvoudig. Ze ging nog even door met het spelen maar deed de laarzen van zijn rug. Ze speelde met de klemmen. Alleen maar tikken tegen de klemmen was voldoende om de slet te laten bewegen. “Zit stil slet anders komt er de zweep bij”.

Toen de slet het bier op had liet ze hem voor haar staan. De klemmen deed ze af en ze begon geraffineerd zijn pik te strelen. Ze gleed langs zijn staaf langs zijn naar de bilspleet en speelde een beetje met de randen van de kut. Ze nam de pik in haar mond en begin met naar tong de eikel van de slet te bewerken, ondertussen deed ze crème op haar handen en liet ze een vinger in de kut van de slet glijden. Ze vingerde de slet terwijl ze hem diep pijpte. De dikke pik gleed in en uit de mond van Madame. Het was geil om te zien hoe haar zwart gestifte lippen en zwarte nagels de dikke pik omvatten. Ze voelde hoe ze eenvoudig 3 vingers in de kut van de slet kan krijgen. Het was warm en vochtig in de kut. Ze verliet de kut en zocht naar een touw. Snel en vakkundig bond ze de pik en de ballen af. Lekker strak zodat de pik nog dikker werd.

“Draai je om slet, buig voorover”. Ze stond op en duwde met haar laarzen de benen van de slet verder uit elkaar. Ze deed een condoom om en gleed eenvoudig naar binnen. Diepe lange halen bezorgde haar een geil gevoel. Ze nam de heupen van de slet in haar handen en zette haar nagels er diep in. Op die manier trok ze de slet nog dichter tegen haar aan. Ze duwde zich nog dieper in de kut van de slet. De halen werden sneller uitgevoerd en ze voelde dat ze bijna kwam. Ze trok zich terug uit de kut en draaide zich om. Ze ging op haar knieën op de sofa zitten. “Verwen mijn kut slet en neuk me”.

De slet had genoten van de neukpartij. De butplug had zijn kut goed voorbereid en geneukt worden met een afgebonden pik was heerlijk opwindend. Hij hoorde de opdracht van Madame en draaide zich om. Hij nam de zaken die hij nodig had bij deze opdracht: een latex handschoen, crème, condooms en poppers. Om te beginnen begon hij uitgebreid de kut van Madame te verwennen met zijn tong. Hij gleed door haar bilspleet en duwde zijn tong zo diep als mogelijk. Hij voelde hoe zij tegenduwde om hem diep naar binnen te laten komen. Daarna ging de handschoen aan. Hij smeerde de spleet en kut goed in en opende de poppers. Ze nam een diepe teug. Hij voelde hoe ze zich verder ontspande en gleed met een vinger naar binnen. Hij begon vingerende bewegingen te maken. Ze nam nog eens poppers en hij gleed met een 2e vinger naar binnen. “Meer slet”. De 3e vinger kwam erbij en hij begon neukbewegingen te maken. Madame begon wild te schokken. Hij gleed uit de kut en deed een condoom om. Hij smeerde de condoom in, gaf poppers en nam zelf ook een snuif. Hij voelde de werking en duwde zijn dikke eikel tegen haar geile kut. Hij voelde de weerstand, hij duwde en ze hielp hem door de billen uit elkaar te trekken. Hij voelde hoe de eikel langs de randen schoot en voelde hoe de randen zijn pik omklemden. Madame was nog nauw, zeker vergeleken bij de kut van de slet.

“Poppers slet”. Hij gaf de poppers en nam zelf nu begon hij dieper te komen. Hij neukte Madame en zag hoe de geilheid Madame overviel. “Ik wil spuiten slet, ik wil je sperma, ga uit mijn kut”. Hij stond op en deed zijn condoom af. Hij wikkelde het touw van zijn pik en ballen en masseerde zijn lul. Madame ging in het midden van de kamer zitten, op haar knieën. “Voor me staan slet, spuit me onder”.

Ze was geil, erg geil, ze wilde spuiten, ze wilde sperma, ze wilde alles. Ze zat op haar knieen en zag de geile slet voor zich. Hij trok aan zijn dikke pik en ze wist dat hij ging komen. “Spuit me in mijn gezicht slet, spuit me in mijn gezicht”. Ze zag zijn ogen en nam nog eens poppers, hij ook.

Hij stond overeind, en voelde de spanning toenemen. Hij voelde het komen. Hij voelde het zaad dat zijn pik verliet. Hij zag het vallen op het geile gezicht van Madame. Het liep langs haar wangen, in haar mond en hij zag hoe ze zelf begon te spuiten.

Ze zag het sperma de pik van de slet verlaten, ze voelde het op haar gezicht, ze likte met haar tong langs haar lippen en kwam. Zonder opdracht kwam de slet naar haar toe en tongde haar diep en gulzig. Ze was tevreden, ze had de macht over haar onderdanige slet.

Categorie: Sm
Datum: 03-05-2015 15:25
Rating: 0/10 (0 stemmen)
Keren gelezen: 4108
Reactie van de auteur:
/« Madame 1 Donkere verhalen: deel 1: de bar »


« meer sm sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 09-10-2017 09:58
Where To Purchase Elocon <a href=http://costofcial.com>buy cialis</a> Pneumonia Amoxicillin


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon