verander lettertype grootte: +  -
Mijn vrouw laten neuken 5

« meer overig sexverhalen »

Titel: Mijn vrouw laten neuken 5 Auteur: Frank
Verhaal: Mijn vrouw en ikzelf zijn 50 jaar, Arlette ziet er met haar slank figuur nog best appetijtelijk uit, en is redelijk onderdanig en exhibitionistisch, daar hou ik trouwens van. Als we samen op stap gaan wil ik dat ze nooit een slipje draagt, en dat doet ze dan ook. Als we ergens gaan zitten of het nu in het park is of op een terras weet ze dat ik van haar verlang dat ze, als er een man tegenover haar zit of voorbijkomt, ze haar benen juist zo ver spreid dat hij onder haar rok alles kan zien, maar dat de man denkt dat het per ongeluk is. In het begin had ze het daar wel wat lastig mee, maar nu is het een gewoonte en weet ze dat ze daar soms heel geil van word.
We zaten al een tijdje in een gezellig cafétje waar we normaal niet komen, zo’n bruine kroeg waar blijkbaar meestal mannen alleen zitten. Over ons tafeltje zat een vrij goed uitziende man van een jaar of veertig, plichtsgetrouw zat mijn vrouw met haar benen juist zover gespreid dat die man haar kutje onder haar rok kon zien. Ik zag gans de tijd zijn blik steeds teruggaan naar mijn vrouw. “Schatje, die man zit al gans de tijd onder mijn rok te kijken ik word daar stilaan heet van” zei mijn vrouwtje. “Laat hem maar genieten, en geniet jij er ook maar van” zeg ik haar, terwijl ik zie dat haar benen verder en verder uit elkaar gaan dan nodig.
Na een tijdje moet ze naar het toilet, en terwijl ze weg is bied ik de man over ons iets aan om te drinken, en hij komt aan ons tafeltje zitten. Als Arlette terugkomt, is ze natuurlijk verwonderd dat de man die haar poesje aan het bewonderen was aan onze tafel zit. Ze neemt plaats naast hem op de bank. Het gesprek gaat over koetjes en kalfjes, maar ik zie dat de man het toch niet kan laten regelmatig naar haar benen te zien, ze zit nog steeds met haar benen licht gespreid. Na een tijdje, en een paar pintjes, breng ik al lachend het gesprek naar meer seks gerichte onderwerpen en ga ik naast haar zitten op de bank. Ze zit nu tussen ons beiden. Het cafétje is ondertussen bijna leeggelopen er zit nog een man of vier aan de toog, en die zien niet wat er aan onze tafel gebeurd. Ik leg mijn hand op haar dij en schuif langzaam in kleine stukjes haar rok hoger en hoger, ik voel de spanning stijgen, zowel bij haar als bij hem, zij doet alsof er niets aan de hand is en hij kan zijn ogen niet van haar dijen afhouden. De sfeer is ondertussen los genoeg en ik zeg botweg “Wel je hebt er toch al gans de avond naar gekeken, je mag er ook aankomen” terwijl ik haar rok zover omhoog duw dat haar muisje ontbloot is. Hij kijkt naar haar, maar ze reageert niet, en legt zijn hand op haar dij, zij laat begaan, ook als zijn hand verder schuift en haar vochtig kutje streelt en tussen haar schaamlippen zijn vinger naar binnen duwt. Ze kijkt me aan en ik knik dat ze moet laten begaan. Ik zie dat ze haar benen langzaam verder spreid zodat hij zijn vingers verder in haar kan brengen, en ze geeft hem een kusje op zijn kaak. Bij hem zijn alle remmen los en hij geeft haar een tongkus terwijl zij haar hand op zijn kruis legt.
Ik ga naar het toilet en laat dat extra lang duren om hen de gelegenheid te geven alleen even verder te gaan. Als ik na een tijd terug de zaal binnenkom zie ik, tot mijn verwondering dat de mannen die aan de toog stonden nu rond ons tafeltje staan. Mijn vrouw haar gleufje is nu helemaal bloot, dit terwijl de mannen naar haar staan te kijken. Ik zie ook dat het café gesloten is en gordijnen dicht zijn. Ik blijf staan en beslis haar te laten doen en niet tussen te komen. Arlette heeft me zien binnenkomen en kijkt me vragend aan. Ik doe haar teken dat het ok is, en blijf rustig toekijken. Een van de mannen zegt haar, haar benen wijd open te doen en zich te masturberen. Ze twijfelt maar doet dan toch wat er van haar gevraagd is opent wijd haar benen, en begint zichzelf te vingeren. De vijf mannen beginnen zich af te trekken naar haar kijkend, het duurt niet lang of ik hoor haar kreunen en hijgen zonder schaamte, na een tijdje komt ze al schokkend klaar voor de ogen van het vijftal, voor één man is het ook teveel, en hij spuit zijn sperma op haar kut en haar benen. Ze is nu door het dolle heen en terwijl een man haar kutje uitlikt neemt ze één voor één de stijve lullen in haar mond en zuigt ze gulzig af, terwijl de mannen haar overal betasten en strelen. Een van de mannen laat haar rechtstaan en buigt haar voorover om een penis te pijpen, en hem zo de gelegenheid te geven haar te neuken, waarvan de man direct gebruik maakt. Ik zie zijn zware eikel langzaam tussen haar schaamlippen in haar spleetje dringen tot zijn staaf er helemaal in haar verdwijnt, terwijl hij zijn lul telkens diep in haar ramt komt de man die ze afzuigt klaar op haar gezicht. Ik hoor haar luid kreunen en roepen ja neuk me, neuk me, en even later komt ze roepend van genot nogmaals klaar samen met de man die haar neukt. Terwijl ik het sperma nog uit haar kut zie druipen, trekt een man die op de bank zit haar op zijn schoot en boord zo zijn fallus in haar aars, ik hoor een kreetje van pijn, maar ik weet dat ze dat aankan, ze begint langzaam met haar benen wijd open op zijn penis te rijden, terwijl de laatste man die nog niet klaarkwam zijn lans langs voor in haar kutje dringt. Ze gilt het uit maar laat zich door de twee mannen tegelijk nemen. “Neem me geile smeerlappen, spuit me vol” hoor ik haar met ongewone rare stem zeggen, ze tongkust lang de man voor haar, kreunt, hijgt en trilt over haar ganse lichaam, het word erger en erger tot ze gillend klaarkomt en ik duidelijk zie dat de twee mannen klaarkomen en haar voor en achter volschieten. Een van de mannen die blijkbaar niet voldoende heeft aan een keer, beveelt haar bijna hem nogmaals te pijpen en terwijl zich nogmaals te masturberen. Ze neemt zijn stuk in haar mond en pijpt hem diep in haar keel terwijl ze zichzelf bevredigd met haar vingers die haar poesje sneller en sneller strelen. De man komt klaar in haar mond, zelfs van waar ik sta zie ik haar het inslikken.
Ze blijft totaal versuft zitten op de bank terwijl de mannen afrekenen en zwijgend vertrekken.
Ik vraag aan de baas en handdoek, ga naast haar zitten en maak haar zo goed als kan proper. Als ze terug min of meer goed aangekleed is komt ze in mijn armen en zegt;” Schatje dat had je niet mogen laten gebeuren, ik was zo opgewonden en geil dat ik alles zou gedaan hebben wat ze wilden, ik voel me juist een slet, een echte hoer. Ik was al zo heet omdat die vent tegenover ons de ganse tijd naar mijn trutje had liggen kijken, ik weet dat ik dan mijn benen veel te ver uiteen heb gedaan maar ik was zo heet dat ik wou dat hij wist dat het niet per ongeluk was en dat ik me bewust liet zien aan hem, en ik werd natuurlijk nog geiler toen je mijn poesje bloot maakte voor die vent, en je me door die vreemde vent die ik totaal niet ken liet vingeren. Wanneer je dan naar het toilet ging was het alsof je me weggaf aan hem, door zijn tongkussen en vingeren werd ik nog geiler. Toen hij die mannen aan tafel liet komen en die vent, waar jij me hebt aan gegeven, mijn rok helemaal omhoog deed tot op mijn heupen terwijl ze daar naar me stonden te kijken, en ik daar met mijn benen open voor hen zat, liep werkelijk het geil uit mijn kutje, je weet dat ik wat exhibitionistisch ben, ik was gewoonweg bloedgeil. Toen ik zag dat jij weer binnenkwam en erop stond te kijken en je teken deed dat ik verder moest gaan kon ik me niet meer inhouden. Toen ze me bevolen me te masturberen wou ik alles doen wat ze me vroegen en terwijl ik me masturbeerde, in het besef dat al die mij onbekende mannen erop stonden te kijken, maakte dat me zo geil dat ik snel klaarkwam. Wanneer die eerste man in me kwam was dat als een bevrijding, ik had die lul in me echt nodig, ik voelde zijn echt heel dikke zware stijve lul langzaam in me komen zo diep dat ik er bijna gek van werd. Toen ik ze dan één voor één bij me voelde binnen dringen, voelde ik me een echte slet en dat stoorde me niet, nee ik wou echt een slet zijn ik had totaal geen remmingen meer. Het voelde zo goed aan telkens een andere stijve lul in me te voelen binnendringen, ik had er echt behoefte aan verder te gaan. Die twee mannen die me samen hebben geneukt dat was het einde, ik werd er gewoon wild van, ik ben daar zo hevig klaargekomen dat ik het nu nog steeds voel. En die laatste man die in mijn mond klaarkwam, je weet dat ik dat normaal niet doe met vreemde mannen, maar deze maal heb ik speciaal zo hard gepijpt dat hij wel moest schieten in mijn mond, ik heb zijn sperma nog een tijdje in men mond gehouden om het beter te proeven voor ik het inslikte. O schatje, ik weet dat jij zelf wil dat ik een slet ben en dat ik me laat nemen door mannen die we niet kennen, geloof me Schatje ik ben echt je slet, en ik wil het zelf in de toekomst ook zijn, bedank dat je me dit hebt laten beleven”
Plakkend over haar ganse lichaam van opgedroogd sperma zijn we naar huis gereden, terwijl het sperma nog uit haar kutje liep.

Categorie: Overig
Datum: 16-01-2014 14:45
Rating: 9.67/10 (4 stemmen)
Keren gelezen: 10785
Reactie van de auteur:
/« Bij de dokter Een biseksueel trio »


« meer overig sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon