verander lettertype grootte: +  -
Bij de dokter

« meer overig sexverhalen »

Titel: Bij de dokter Auteur: JOsee
Verhaal: Onderzoek bij de gynaecoloog.
Deel 1
Ik ben een jonge vrouw van halfweg de twintig en had een eerste relatie achter de rug, die mij niet goed bevallen was. Het was een lieve man die voor mij viel maar hij had speciale wensen op seksueel gebied (dat zal ik bij positieve reacties een andere keer vertellen)
Ieder jaar ging ik op controle naar mijn gynaecoloog, daar mijn huisarts dat sterk aanraadde.In mijn familie kwam er baarmoederhalskanker voor en mijn arts wilde geen risico nemen.
De vorige keer was ik bij mijn gebruikelijke gynaecoloog geweest en hij had toen vast gesteld dat er een klein hematoom stond ter hoogte van de ingang van mijn vulva. Hij had gevraagd hoe dit kwam en ik gaf schoorvoetend toe dat dit kwam door het geweld dat mijn vriend gebruikte bij penetraties. De dokter wilde daar veel meer over weten maar ik blokkeerde op al zijn vragen en gaf duidelijk te kennen dat ik daar nu niet wilde over praten. Hij schreef mij een absorberedende zalf voor die ik moest aanbrengen 3 maal per dag en vroeg met aandrang een paar weken geen seksueel contact te hebben via mijn vagina, hij voegde er al lachend aan toe dat ik gerust orale seks mocht hebben. Daarmee was de kous af en ging ik opgelucht naar huis. Hij vertelde nog dat de huisarts best de opvolging kon doen van het hematoom, maar ik vertelde dit niet graag tegen mijn huisarts en ging ook niet naar hem. De zalf deed uitstekend zijn werk en via een spiegeltje die ik voor mijn vagina plaatste kon ik zien dat het helingsproces vlekkeloos verliep. Mijn vriend was niet echt gelukkig met het feit dat hij mij in mijn vagina een paar weken niet mocht penetreren. Maar ik hielp hem zoveel mogelijk door hem oraal te bevredigen en ik leerde hem ook goed masturberen.
Nu ongeveer 1 jaar later moest ik terug op controle. Ik was veel nerveuzer dan anders en wist dat mijn gynaecoloog terug zou komen op het hematoom. Ik wist niet goed hoe ik dat moest vertellen en had ook enige schroom over het hardhandig gebruik van mijn geslacht door mijn vriend.
Voor ik vertrok naar de praktijk waste ik mij nog goed en intiem, verwijderde de overtollige haartjes op mijn schaamstreek (ik wist uit ervaring dat hij anders vroeg aan een verpleegkundige om mij intiem te scheren.)
Ik deed een losse plooirok om (dit zorgde ervoor dat ik niet alles onder de gordel moest uitdoen om op de gynecologischestoel te gaan liggen) De half lange zwarte plooirok was wijd genoeg om mijn benen in de beugels te leggen en er toch voor te zorgen dat ik mij nog gedekt voelde.
Ik deed een string er onder aan en mijn borsten stopte ik in het bijpassende BHtje. Het kanten ding was wit en hield mijn borsten goed vast en gaven voldoende steun, de onderkant van de cups waren in volle witte dikke stof die ervoor moesten zorgen dat mijn tepels niet zichtbaar werden door het dingetje. Ik bekeek me in de spiegel en vond dat ik er goed uit zag. Deftig en toch voldoende erotisch en niet vulgair. Over dit alles trok ik een bloes die gemakkelijk open kon gemaakt worden want uit ervaring weet ik dat hij ook mijn borsten onderzocht. Het is altijd gênant om de knopjes van je bloes niet open te krijgen als je dat gevraagd wordt. Verder deed ik eenvoudige tinten op zonder te overdrijven. Mijn nylons liet ik achterwege want het was echt veel te warm. Ik voel me minder bloot met deze kousen maar mijn benen waren glad geschoren en die waren ook zonder kousen goed gevormd. Mijn zwarte naaldhakken deed ik toch aan omdat dit mijn benen nog mooier vormt. De zwarte kleur paste ook perfect bij mijn zwarte plooirok en het contrast met de witte zijden bloes maakte het geheel toch af.
Het was zo warm dat ik mijn bijbehorende jasje er niets over trok (het was jaren geleden dat we nog zulk een zwoele zomer hadden gehad) Zenuwachtig vertrok ik met de wagen naar de consultatie. Daar aangekomen vond ik niet direct parking en moest een hele poos lopen voor ik aan zijn huis was, het zwoele weer deed de rest, over gans mijn lichaam brak het zweet mij uit en de opwinding die ik voelde omdat ik vragen zou krijgen over mijn seksueel verkeer deed de rest.
Ik belde aan en de secretaresse liet mij binnen en liet mij plaats nemen in de wachtruimte met de mededeling dat er nog 2 wachtenden voor mij waren. Ik nam plaats op een lederen stoel en voelde dat mij kleren plakten aan de bekleding door het vele zweten, gelukkig was de kamer toch frisser dan buiten. Er spookten veel vragen door mijn hoofd, ik probeerde overal een passend antwoord op te verzinnen. Maar welke vragen die ik zou moeten beantwoorden daar had ik het raden naar. Die gedachten deden mij nog altijd koud zweten.
Na een 5 tal minuten hoorde ik de voordeur open gaan en hoorde ik een patiënte vertrekken. Nu wist ik dat ik zou binnen gelaten worden bij de verplegende die mij de gebruikelijke vragen zou stellen en mij meten, wegen en bloeddruk opnemen.
En inderdaad een paar ogenblikken later mocht ik binnen in lokaal 1. De verplegende zag dat ik erg zweette en probeerde mij op mijn gemak te stellen. Ze vroeg ook of ik even wilde plassen in een potje (dat was de eerste keer dat ik dat daar moest doen, maar ik stelde daar geen vragen bij) ze wees mij een deur aan waarachter een toilet stond en gaf mij het potje mee met de opmerking om midden urine in het potje te doen. En voegde ze eraan toe doe je slip maar in het kleedhokje dat heb je bij de dokter toch niet nodig en het is trouwens veel te warm. Normaal mocht ik steeds mijn broekje afdoen na het gesprek bij de arts maar ik stelde mij daar verder geen vragen bij. Het potje vullen met middenstroom urine was niet simpel maar het lukte toch, ik was wel blij dat ik toch nog even mijn handen en poesje kon wassen onder de kraan in de lavabo. Het koude water deed mij goed zowel op mijn handen als op mijn kutje. Ik mocht plaats nemen op een krukje voor de dokter mij zou roepen, de verplegende rade mij ook aan niet op mijn rok te zitten of ik moest hem uit doen, kwestie van de kledij niet te bezoedelen, voegde ze er nog aan toe.
Ik nam plaats op het krukje en liet mijn wijde plooirok over mijn benen en kont vallen zo kon zelf niemand zien dat ik geen string droeg.
Ik bleef erg zenuwachtig en ik voelde mijn buitenste schaamlippen warm worden en die begonnen ook erg te zweten, ik hoopte maar dat ik geen witverlies zou hebben en de zitting van het krukje zou bevuilen. Ik schoof een paar maal op en neer op het kleine stoeltje om voldoende afkoeling te bewerkstelligen maar dat lukte niet echt. Gezien ik mijn handtas ook in het kleedhokje had gelaten kon ik geen geroep doen om het eventuele vocht op te kuisen. Terwijl ik zo aan het denken was hoorde ik mijn naam roepen en mocht ik binnen in de consultatie ruimte. Terwijl ik opstond keek ik naar het krukje en zag inderdaad dat het goed nat was, ik wou het afdrogen met mijn rok maar de verplegende zie geen probleem ik los dat wel op voor je. Het schaamrood trok tot achter mijn oren maar geruststellend fluisterde ze me toe, bij mij is het ook steeds zo. Ze gaf mij ook een gerust stellende knipoog, maar toch voelde ik me even ongemakkelijk.

Ik kwam binnen in een ruim kantoor waar een bureel stond en 2 onderzoekstafels eentje met en zonder beugels. Er stonden ook een paar witte kasten met medisch gerief en een paar roltafeltjes. De dokter ontving me hartelijk en stak zijn hand uit en vroeg mij plaats te nemen op de stoel voor zijn bureel, wat ik ook graag deed.
De dokter bekeek even aandachtig het dossier en toen dacht ik we zullen het krijgen (die moeilijke vragen) Maar in tegendeel hij lachte ontwapend naar me en vroeg heel gemoedelijk hoe het met mij ging. Hij informeerde bij de verpleegkundige, via intercom, naar het urine onderzoek en schreef iets op.
Vervolgens informeerde hij naar mijn algemene- en psychische toestand. Die vragen waren zeker niet anders dan bij een vorig bezoek. Hij vroeg mij wanneer ik de laatste betrekkingen had gehad maar ook dat was niet ongebruikelijk. Toen ik zei dat dit toch al een tijdje geleden was, bladerde hij in het dossier om te kijken hoe het de vorige keren was. Hij schreef het op en drong aan om wat preciezer te zijn en ik moest goed nadenken. Er viel een beetje een stilte maar hij liet me goed nadenken en bekeek me indringend. Na een korte stilte doorbrak hij de stilte en zei is het meer dan een week geleden, een maand , een paar maanden of een jaar. Ik antwoordde dat het ongeveer 6 maanden geleden moest zijn. Hij schreef het op en zei hoezo.
Deel 2
Toen vertelde ik dat de relatie met mijn vriend beëindigd was en ik voorlopig genoeg had van mannen. Hij bekeek me van wat zeg je nu. Hij keek terug in het dossier en zei vroeger was dat toch anders. Ik zei ja en keek naar de grond daar hij me doordringend aankeek. Verder ging het niet. Hij vroeg me op de onderzoekstafel te gaan liggen. Ik was blij dat hij niet doorging met vragen stellen en ik liep eerder gezwind naar de onderzoekstafel. Hij vroeg me te gaan liggen en deed de gewone onderzoeken zoals kijken in de ogen, oren, neus, mond. Voelen aan mijn hoofdslagaders, mijn hoofd bewegen, enz.
Toen hij alles degelijk bekeken en beluisterd had vroeg hij mij mijn bloes open te maken. Ik deed dat handig en vlug en hij oscilleerde mijn hart en longen. Vervolgens duwde hij op alle mogelijke plaatsen van mijn buik. Toen moest ik mijn BHtje open maken en toen palpeerde hij mijn vrijgekomen borsten, was het een indruk of was het mijn gedacht ik had de indruk dat hij daar meer tijd aan besteedde dan anders. Hij deed mijn armen ook over mijn hoofd leggen en herhaalde de palpaties, hij drukte harder dan gewoonlijk maar dat beeldde ik mij misschien in. Vervolgens besteedde hij extra veel aandacht aan mijn tepels ik kon mij niet herinneren dat hij dat vroeger deed. Hij duwde ze eerst in mijn borsten dan duwde hij ze er terug uit en trok er zelf even aan, het deed ook pijn en hij voelde het dat ik mij even terug trok en zij nog even. Vervolgens nam hij mijn rechter borst zoveel mogelijk vol in zijn rechter hand tot aan mijn tepelhof. Mijn tepelhof omcirkelde hij en duwde niet onaangenaam met zijn linkerhand op de tepel die in erectie ging staan, hij kneep hem even tussen zijn duim en wijsvinger en trok eraan tot ik aangaf dat het pijn deed. Hij deed dat ook met mijn andere borst en vroeg vervolgens om recht te zitten waar hij de handelingen van beide borsten nog even herhaalde. Ik kon me niet herinner dat hij dat ooit deed. Hij vertelde dat mijn pijndrempel wel erg laag was. Ik schok van die opmerking en wilde hem vragen wat hij bedoelde maar hij verliet de tafel en ging aan zijn bureel zitten om iets te noteren. Ik dacht er vanaf te zijn maar….
Vervolgens kwam hij van achter zijn bureel en liep naar een witte kast die tegen de muur stond. Hij opende die en haalde er wat spullen uit. Het leken 2 halve schelpen te zijn die verbonden waren met draadjes. Die attributen legde hij op een rolwagen en onderaan de kast haalde hij een zwarte box die eerder leek op een kleine schoendoos de voorzien was met kleine gaatjes en een paar lampjes en schakelaars. Ook dit legde hij op het roltafeltje, hij nam nog een tube en kwam terug op mij afgelopen met het rolwagentje. Hij keek me aan en zei, we zullen een bijkomend onderzoek op je borsten moeten uitvoeren aangezien ze pijnlijk zijn bij het aanvoelen van de tepels. Ik probeerde hem te vertellen dat het was omdat hij eraan getrokken had, maar die opmerking negeerde hij. Hij vroeg me mijn geopende bloes en bh uit te trekken. Ik aarzelde even, hij maande mij tot spoed aan en zei dat we niet de gehele avond hadden. Ik deed wat hij vroeg en gaf hem de kledingstukken aan. Hij gooide ze achteloos op de stoel voor het bureel en kwam naast de tafel staan. Ik mocht rechtop blijven zitten, mijn mooi jonge borsten staken fier vooruit en hij nam ze nogmaals in zijn zachte handen en palpeerde ze, hij deed het zacht handig nu en zei dat het mooie borsten waren die goed gevormd waren, hij vroeg mij of ik ze speciaal behandelde. Ik vertelde hem dat ik ze iedere morgen waste met koud water en dan een paar borstspieroefeningen deed. Mooi zo wist hij nog te zeggen.
Nu zal ik even zien met dit toestel (Electromagnetisch) of er binnen in je borsten geen ruimte innemende processen zijn. Gezien je tepels bij aanraking pijn doen en dat is normaal niet het geval bij gezonde borsten, voegde hij er nog aan toe. Ik wilde nog iets zeggen maar hij gaf al de volgende opdracht, ik moest mijn beide handen op mijn hoofd leggen en hij legde de halve schelpen op mijn beide borsten, achteraan was een soort elastiek waarmee hij de schelpen dicht tegen mijn huid aantrok, de schelpen waren zeer koud en aan de top van die halve cups waren twee openingen waar mijn tepels door konden. Mijn tepels reageerden direct en stonden in erectie, dat was hem ook niet ontgaan en hij zei dat is alvast een goede positieve reactie. Hij besteed veel aandacht om de cups symmetrisch op mijn borsten te plaatsen. Als dit gebeurd was trok hij mijn erecte tepels die van nature eerder klein zijn door de gaatjes en keek of ze mooi in het minden stonden. Als dit gebeurd was nam hij met beide tepels gelijktijdig tussen duim en wijsvinger en trok ze door de gaatjes. Mijn tepels waren gevoelig en ik voelde die handeling tot in mijn onderbuik. Vervolgens draaide hij aan mijn speentjes, eerst zacht en toen steeds harder, hij vroeg mij te vertellen wanneer ik het niet meer kon houden. Ik wilde me niet aanstellen en verbeet de pijn. Maar hij bleef maar doorgaan tot ik de tranen in mijn ogen kreeg, zeg maar stop zei hij nu zelf. Wat ik ook deed. Hij loste nu geleidelijk mijn tepels en aangezien ze even geen doorbloeding hadden gekregen deed het ook nog veel pijn bij het geleidelijk loslaten. Wetende dat dit nu voorbij zou zijn kon in na een paar minuten vaststellen dat de pijn geleidelijk weg ebde. Hij leek tevreden en zei je kan meer aan dan ik daarnet vermoede. Dat is een subjectieve waarneming en dat apparaat zal juiste getallen geven op je pijn grenzen. Vervolgens nam hij 2 kleine spuitjes met heel kleine subcutane naaldjes en zei dat hij met wat verdoving die naaldje onder mijn tepels zou inbrengen. Met de verdovende zalf wreef hij de onderkant van mijn tepels in en liet de verdovende zalf zijn werk doen. Vervolgens nam hij het kleine insuline spuitje met het naaldje en met zijn linker hand trok hij mijn tepel recht een heel klein beetje naar voor en stak toen het naaldje voorzichtig door mijn tepel ik kon niet zeggen dat het pijn deed maar het was een gewaarwording die ik nog niet had gevoeld. Vervolgens herhaalde hij die behandeling op mijn linker tepel. De spuitjes die een kleine hoeveelheid vocht bevatten werd in mijn tepel gespoten, ik voelde mijn speentjes zwellen, maar ik kon niet zeggen dat dit heel onaangenaam was. Vervolgens maakte hij de spuitjes los van de naalden en gooide die op het roltafeltje.
Hij stapte naar zijn bureel waar hij notities maakte, ik bekeek mij zelf even goed en vond het een raar zicht een soort bh rond mijn borsten met openingen ter hoogte van de tepels met naalden door mijn tepels. Het was een heel raar zicht maar het had ook iets, ik kon niet goed zeggen wat. Intussen kwam de dokter terug naar de behandelingtafel en vroeg mijn handen van mijn hoofd te halen en ongeveer halfweg op tafel achter de rug te plaatsen. Ik zat nu in zo een positie dat mijn borsten sterk vooruit staken, ik had de indruk dat de dokter genoot van het uitzicht een jonge vrouw te zien zitten met haar borsten omhoog en te tepels vrij die sterk omhoog stonden.
Deel 3
Hij nam van het tafeltje 2 fijne draadjes, die aan de ene kant voorzien waren van krokodillen klemmetjes en langs de ander kant van een fijne bananenplug. De bannenpluggen bevestigde hij aan het zwarte doosje die hij ter hand nam en plaatste dit doosje tussen mijn benen die hij vroeg lichtje te spreiden. Ik was nu blij dat ik een rok aan had want ik was nu nog onder de gordel volledig gekleed en je kon niet zien dat ik geen slip aan had. Vervolgens bevestigde hij de krokodillen klemmen aan de naaldjes die door mijn tepels staken, die door het gewicht van de klemmen ietsjes meer naar beneden werden geduwd, toch bleven ze nog heel mooi rechtop staan. Eigenlijk was ik wel fier met deze gezwollen tepels ik had mezelf zo nog nooit gezien en het gaf mij een voldaan gevoel. De dokter legde nu uit dat hij onder en boven de cups 2 kleefelektroden zou plaatsen, ook links en recht van mijn borstkas zou hij deze bevestigen. De kleefelektroden hadden ook een draadje met plug die hij op vaste plaatsen in het zwarte doosje inplugde. Eenmaal alles bevestigd was, nam hij een krukje en nam plaats onderaan de behandelingstafel waar hij de knoppen goed kon bedienen van de box. Hij vertelde nu dat hij micro electro stootjes zou geven door mijn borsten die hij zou laten registreren door het toestel om een diagnose te stellen. Toen ik het woord electro hoorde was ik even in de war maar hij zei als ik de pijn van zijn draai bewegingen kon verdragen dat dit wel best zou meevallen. De eerste gevoelens die ik kreeg was een kleine tinteling die liep van mijn rechter kant van mijn borst naar de tepel. Hij vroeg of ik het voelde en als ik zei dat ik een tinteling waar nam in mijn rechter borst zei hij ok, nu gaan we verder. De tintelingen gingen verder en ik voelde het zelfde aan linker kant ook werd er van onder naar boven tintelingen gegeven. Ik kon niet zeggen dat het pijn deed maar de gewaarwording was toch iets speciaals. Ik voelde dat de tintelingen vlugger op elkaar volgden en ook heviger werden, hij vroeg me goed in uit te ademen. De tintelingen werden steeds sneller en mijn tepels werden zo gevoelig dat ook mijn onderbuik begon te tintelen, ik dacht zelf dat ik nat werd tussen mijn ben en mijn clit reageerde. De intensiteit werd steeds verder opgevoerd en ik begon het onaangenaam te voelen wat ik ook zei. Hij stopte de stimulatie onmiddellijk en zei voor een begin is dat zeker niet slecht het toestel heeft jou een 7. Ik was tevreden dat hij stopte. Maar het verontruste me dat hij zei “voor een begin”. Hij vertelde me dat dit goed was voor een jonge vrouw maar dat het toch beter is dat de vrouwen meer pijn moet kunnen verdragen aangezien sommige mannen soms heel wild tekeer gaan bij het vrijen.
Hij vroeg me naar de impressies, ik vertelde over de tintelingen die ik voelde in mijn borsten en dat die steeds sneller en heviger werden. Hij informeerde ook of ik andere gewaarwordingen had. Zou ik dat wel zeggen van mijn onderbuik en vagina en klit? Hij zag dat ik aarzelde en vroeg zelf had je gevoelens in je buik? Ik wist dat hij dat wist en zei ja een beetje. Alleen daar vroeg hij nog, ik gaf ook toe dat ik iets voelde bij mijn vrouwelijkheid. Hij keek me met pretlichtjes aan en zei je geniet ervan zeker. Ik wist niet wat ik moest zeggen maar hij wachtte het antwoord niet af en deed mijn zwarte plooirok naar boven en bekeek me tussen mijn licht geopende benen. Ik was zo verrast door die handeling dat ik niets kon uitbrengen. Intussen voelde hij tussen mijn schaamlippen die zeker wat moesten open gestaan hebben en voelde aan het vocht die ik geproduceerd had, hij keek er even naar en duwde dan heel snel mijn kapsel van mijn klitje open en voelde aan mijn klit, mooi zei hij. Het was niet moeilijk mijn klit te vinden want door de borststimulatie was die toch behoorlijk gegroeid. Ik probeerde nog te zeggen dat het door de warmte kwam dat ik nat was maar hij zei je kunt niet liegen het vocht is te helder en ruikt niet naar zweet en trouwens je klit liegt ook niet. Maar wees gerust mevrouwtje dat is normaal. Oef wat een geruststelling.
Hij schoof de beugels naar omhoog op de behandelingstafel en vroeg om mijn benen erin te leggen. Wat ik deed, hij vroeg me te gaan liggen (ik zat nog steeds in een soort houding met mijn armen achter mijn rug en mijn borsten sterk vooruit stekend). Ik deed dit en hoopte dat hij de attributen zou verwijderen die op mijn borsten en tepels waren bevestigd. Maar dat leek niet zo te zijn. Vervolgens vroeg hij om wat naar voor te komen op de tafel en klapte de beensteunen weg. IK lag nu op mijn rug met mijn kontje dicht tegen de rand van tafel met mijn benen in de beugels. Hij vond dat mijn benen nog niet genoeg open lagen en draaide de beugels nog wat meer naar buiten, maar in het verleden gebeurde dat nog. Hij nam een krukje en plaatste dat tussen mijn benen en deed handschoenen aan. Hij riep de verplegende en die kwam binnen met een roltafel waarop een speculum en de andere attributen lagen om het uitstrijkje te maken. Ik kende dit van vorige onderzoeken. Hij vroeg aan de verplegende om mijn schaamlippen te ontsmetten. Zij deed dat met een koude vloeistof over mijn buitenste schaamlippen en opende deze dan een heel klein beetje en depte mijn kleine schaamlippen af met een vochtig doekje, vervolgens wreef ze met een kompres mijn kleine lipjes droog. Ze zei tegen de dokter dat ik goed nat was en die zei, we hebben hier te maken met een seksuele gezonde vrouw. Ze lachte even en zie het krukje was ook al nat van haar vocht, de dokter lachte alleen maar. Vervolgens bracht ze een ontsmettende gel aan op mijn kleine schaamlippen, die was koud en voelde aangenaam. Was het inbeelden dat ik deed maar ik vermoede dat ze langer wreef dan nodig. Haar handen waren zacht en het voelde zeker niet onaangenaam, toen ze boven was duwde ze met haar vrije hand mijn kapseltje open en wreef heel zacht op mij nog halfharde clitoris. Ze maakte een cirkel beweging onderaan de stam en probeerde het hoofdje te nemen tussen haar vingers. Omdat mijn genot knopje nog half dik was lukte ze dat vrij snel. Ze wreef er zacht over en het ding werd snel groter. De dokter zei dat het voldoende was en ze verdween met een grote glimlach op haar gezicht. De dokter nam nu mijn buitenste schaamlippen goed vast en palpeerde ze met veel gevoel, hij zei dat ze goed doorbloed waren en geen anomalieën hadden, vervolgens bekeek en manipuleerde hij mijn kleine lipjes en zei die zijn toch wat aan de kleine kant en minder doorbloed maar het één zal wel met het ander te maken hebben. Hij trok beide lipjes uit hun schuilplaats en probeerde ze over de grote te leggen maar daar ze zo klein waren lukte dat niet echt goed. Maar dat zal geen probleem vormen zei hij nam het speculum met zijn rechter hand die klaar lag en plaatste zijn duim en wijsvinger tussen mijn kleine schaamlippen en duwde die open. Vervolgens stak hij de eendenbek in mijn vagina. Toen hij de basis tegen mijn pubis had draaide hij het ding een kwartsleg. Hij bekkek even zijn werk en vroeg mij te ontspannen. Hij draaide aan een wiel en de eendenbek opende zich langzaam. Hij bleef draaien tot hij niet verder meer kon. Vervolgens floepte hij een lamp aan die boven de tafel ging en bekkek mijn inwendig zeer uitgebreid. Vervolgens duwde hij op mijn buik en ik had de indruk dat hij probeerde mijn klitje te beroeren maar dit had zich veilig terug getrokken in mijn kapsel. Vervolgens bracht de verplegende een paar buisjes die hij opvulde met stalen van wattenstaafjes die hij her en der in mijn lichaamsholte nam. Vervolgens vroeg hij een paar baarmoederopeners aan de verplegende en bracht die in en duwde mijn baarmoederhals open, ik voelde dit wel maar het deed zeker geen pijn, na dit een paar maar herhaald te hebben met een steeds groter kaliber, vroeg hij een speciaal instrument waarmee hij diverse stalen slijmvlies nam van de mond van de baarmoeder en ook een paar van binnenin, het voelde raar aan en ik had het gevoel dat hij wat weg schraapte, maar buiten het feit dat het een raar gevoel was kon ik niet zeggen dat het pijn deed. Toen alle stalen genomen waren draaide hij het speculum terug dicht en verwijderde uit mij opening. Vervolgens zei hij ik zal nog even kijken of er littekenvorming is van het hamatoom van verleden jaar ? Hij bracht één hand naar mijn vagina en deed die terug open en wreef heel langzaam met zijn andere hand rond mijn opening. Hij bekeek aandachtig de rand en kwam wat dichter met zijn gezicht om alles goed te kunnen zien. Had ik de indruk dat hij ook rook of was dit alleen een indruk. Toen hij bovenaan kwam en dicht tegen mijn klit kwam stopte hij en zei er is inderdaad wat litteken maar we zullen dat wel kunnen verwijderen. Ik schok wel even maar hij stelde mij gerust, het kon ambulant en het had geen hoogdringendheid. Vervolgens haalde hij mijn klit uit het kapsel en palpeerde het kleine dingetje zodat het groeide. Hij zei nu gaan we even kijken of je seksuele reacties nog goed zijn ter hoogte van je genotsorgaan. Dat zullen we doen aan de hand van de borsten stimulaties en een meetinstrument op je knopje. Hij nam een soort kapje dat hij over mijn klit schoof en verbond dit met een draadje dat hij eveneens bevestigde aan de box waarmee mijn borsten nog verbanden waren. Hij riep de verplegende en zei we zullen nu samen het zelfde doen als in het begin van het onderzoek van je borsten, met dit verschil dat de verplegende je borsten zal stimuleren en ik de reacties van je klit zal op observeren. De verplegende kwam naast de onderzoekstafel staan en nam de box ter hand. De dokter die nu zijn handschoenen uittrok voelde nog even of het kapje op mijn klit goed zat en zei toe we beginnen. Eerst werd er weinig intensiteit gegeven en die werd geleidelijk opgevoerd de arts duwde hard op de plaats waar mijn knop boven de pubis verscheen mijn knopje werd steeds groter zag ik en hij voelde ook diep in mij boven mijn aan mijn vagina. Wees niet ongerust zei hij nog 1/3 zit boven en 2/3 onder de zenuwknoop die zorgt voor genot zit bij vrouwen een stuk complexer in elkaar dan bij mannen maar het doel van dit onderzoek is o.a. om te zien of je voldoende prikkels ontwikkeld om een orgasme te krijgen. Intussen werden mijn borsten steeds meer gestimuleerd en voelde ik speciale gewaarwordingen in mijn buik ik kon bijna niet stil liggen op de tafel. De dokter lachte en zei je bent goed onderweg. De dokter lachte en zei je bent goed onderweg, om klaar te komen maar het is niet aan ons om dit te bewerkstelligen.

Categorie: Overig
Datum: 30-09-2013 11:18
Rating: 8.95/10 (7 stemmen)
Keren gelezen: 14848
Reactie van de auteur:
/« Mijn vrouw laten neuken 4 Mijn vrouw laten neuken 5 »


« meer overig sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 03-08-2015 11:09
maar het is ook een ontzettend hele mooie verhaal erom te lezen g aan?-erbij het een dokter komt zij voor het een onderzoeken laten gaan die meisjes erbij een dokters te komen zouden moeten gaan we l eens dus he?-


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon