verander lettertype grootte: +  -
De kerstwip

« meer hetero sexverhalen »

Titel: De kerstwip Auteur: Dirk01
Verhaal: Het is inmiddels bijna kerst en dat doet mij denken aan vorig jaar. Vorig jaar was mijn verloofde Ashley hier rond de kerstdagen. Op 15 december 2013 kwam zij en op tweede kerstdag ging zij weer terug naar Suriname. Op de voorlaatste dag van ons samenzijn hebben wij iets geils beleefd waar ik nu over ga vertellen.

Nadat Ashley en ik een half uurtje naar het café waren geweest waar ik haar voorgesteld had aan mijn vrienden kwamen wij thuis en besloten wij om samen in bad te gaan. Ik liet het bad vollopen en na 5 minuten trokken wij beiden onze kleren uit en namen plaats in bad. De aanblik van Ashley's prachtige donkere, grote borsten deden mijn pik al stijgeren. Ashley zag dit en keek opgewonden. Ze pakte mijn scheermesje en begon de stoppels van haar kutje weg te scheren. Na enkele halen zei zij: 'Van dit scheren wordt ik echt geil' en zij ging verder. Toen haar kut weer helemaal glad was leunde zij naar voren en pakte mijn pik beet. Zij gaaf hem een massage wat echt heerlijk was en bovendien was het heerlijk om te zien omdat Ashley haar vingernagels knalrood had gelakt.

Nadat mijn pik keihard geworden was door de pikmassage vroeg ik Ashley om op de rand van het bad te gaan zitten zodat ik haar kon belonen voor de massage van zojuist. Ik likte haar kutje tot zij smeekte om geneukt te worden. Ik stootte mijn pik in haar kutje en een kreun ontsnapte uit haar mond. Daarna nam ik plaats op de badrand en zij klom bovenop mij met haar kontje naar haar toe. Op deze manier bereed zij mij terwijl ik haar borsten vanachter stevig vastpakte. Zij bereed mij op deze manier zo een tien minuten voor het tijd was voor een ander standje. Hiervoor stonden wij op en ik neukte haar doggy voor de spiegel. In de spiegel zag ik haar geile gezicht verkrampen. Daarna droogden wij elkaar af en maakten het in bed in de missionaris af en ik spoot mijn sperma in haar heerlijke kutje.
Categorie: Hetero
Datum: 22-12-2014 11:10
Rating: 8/10 (2 stemmen)
Keren gelezen: 5244
Reactie van de auteur:
Dit is waar gebeurd en ik zou heel graag willen dat er nog zo een ervaring gaat komen« Foursome met 3 hoertjes Spannende seks met een vrouw die vaker komt »


« meer hetero sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon