verander lettertype grootte: +  -
Ik ben mijn mans hoer 2.

« meer groepssex sexverhalen »

Titel: Ik ben mijn mans hoer 2. Auteur: Arlette
Verhaal: Het was zondagmorgen en ik lag nog alleen in bed, mijn man was al naar het voetbal. Ik lag al gans de morgen na te denken over wat me gisteren was overkomen (lees eerste verhaal). Ik begreep gewoon mezelf niet meer, wat ik gisteren gedaan had, in de eerste plaats om mijn man te gehoorzamen, grenst voor mij dan toch aan het ongelooflijke. Ik voelde nog steeds die mannen een voor een tussen mijn benen komen. Me in een toilet laten neuken door 5 negers, ik verstond mezelf niet meer. Wat ik helemaal niet begreep is dat ik dan nog keer op keer hevig klaargekomen ben zoals ik het nog nooit beleefd heb. Ik wist gewoon niet dat een vrouw zoveel na elkaar kon klaarkomen, en welk overweldigend genot je daar kon van hebben. Evenmin begreep ik nog altijd niet dat mijn man van me verlangd dat ik me door vreemden laat neuken, en dat hij daarop kikt. Ik ben kompleet overspoeld met tegenstrijdige gedachten. Toen ik gisteren avond nog dat gesprekje had met mijn man, en hem vlakaf zei dat ik me goed voelde als zijn bezit, zijn onderdanige hoer, en dat ik alles zou doen voor hem wat hij ook van me verlangde, meende ik dat ook. En ook nu nog blijf ik daarbij. Nogmaals ik ken mezelf niet meer maar, ik had zo’n raar gevoel van binnen toen ik onderdanig alles deed wat mijn man me vroeg, en ik me door hem seksueel liet vernederen, zo ken ik mezelf helemaal niet. Een bizar gevoel van totale overgave dat ik absoluut niet kwijtwil, ik wil zijn bezit zijn.
De volgende drie weken is er niet veel meer gebeurd, behalve dan dat ons seksleven veel beter is, en dat ik ook de behoefte voel me in het gewone leven meer onderdanig te gedragen tegenover mijn man. Het is alsof ik een volledig nieuw leven begin. Het is echt zo dat het besef dat gelijk wie me neukt omdat mijn man dat van me verlangt me meer exciteert dan de seksuele daad zelf.
Ik draag ook nooit geen slipje meer zoals hij me gevraagd heeft.
Soms is dat wel eens meer dan gênant zoals die keer dat ik voor een etalage stond en naar een ring keek onderaan in het raam en me daarvoor voorover bukte, toen ik rechtkwam zag ik een man me raar bekijken en begreep dan pas dat hij mijn kutje gezien had, wat me dan weer een speciaal gevoel gaf. Ik heb in gans mijn leven nooit beseft dat ik er geil zou van worden mijn intiemste te tonen aan mannen.

Toen we terug de volgende zaterdag uitgingen zei mijn man voor we vertrokken; vanaf nu als we samen weggaan en er zit ergens een man tegenover je doe je altijd je benen open zodat hij je kut kan zien. Ja, schatje dat zal ik doen, zei ik gehoorzaam.
We gingen die avond naar een feestje in de voetbalclub waar mijn man voetbalt. Het is een amateursclubje van niets, maar hij amuseert zich daarmee, dus geen probleem.
Ik kende de meeste mensen wel van ziens tijdens de wedstrijden. Ik verwachte dan ook dat hier zeker geen verrassingen op me wachten. Het was te doen in het clubhuis waar een soort cafetaria aan is.
De avond verliep vlot er werd wat gedanst en gedronken zoals dat gebruikelijk is iedereen kent dat wel. Ik deed wat mijn man me opgedragen had en zat voor verschillende mannen met mijn benen lichtjes gespreid zodat ze onder mijn rok konden zien, maar wel op zo’n mannier dat het per ongeluk leek dat ik zo zat, toch zag ik telkens hun ogen onder mijn rok verdwijnen. Wel vervelend want de meeste kende ik dus, en hen zo mijn blote kut te tonen koste me moeite en voelde voor mij vernederend aan. Regelmatig keek mijn man naar me of ik wel deed wat me opgedragen was.

Rond een uur of elf was mijn man in druk gesprek met de spelers, over hun spel of zo denk ik. Even later kwam hij bij me staan en zei me dat hij me de kleedkamers eens wilde laten zien, veel interesseerde me dat niet maar om hem plezier te doen zei ik ok. Eens we daar waren liet hij me alles bekijken, naast de kleedkastjes stond er ook een rustbed. Leg je op dat bed zei hij plots. Ik schrok want dat had ik totaal niet verwacht, dat rare gevoel bekroop me weer, de innerlijke dwang om te gehoorzamen, en ik deed wat van me gevraagd werd.
Hij ontblote mijn borsten en trok mijn rokje omhoog, ik lag hier nu zo goed als naakt in deze onaangename zaal.
Vanaf nu doe je al wat je gevraagd word zei hij. Ja schatje, antwoordde ik. Hij vingerde even mijn kutje terwijl ik me angstig afvroeg wat er ging gebeuren. Blijf met je benen open liggen zei hij.
Na even kwamen er drie spelers binnen. Ik kende ze, zei het oppervlakkig, maar dat maakte het wel zeer beschamend dat ik hier zo met mijn benen open lag, en gaf me een zeer vernederd gevoel. Zo, zei mijn man zoals beloofd mogen jullie haar gebruiken hoe jullie willen, maar niet te lang want de anderen willen ook wat. Ik kon mijn oren niet geloven, hij bood me gewoon aan, aan die mannen, die ik later zeker terug zou tegenkomen als het voetbal was, ik zou altijd beschaamd en vernederd zijn als ik ze terug tegenkwam in de club. Ze zouden nooit vergeten dat ik een echte gratis hoer ben. Ze zullen er zeker niet voor terugschrikken die hoer nog eens te pakken als ik later in de club zou komen. Ik moest mezelf echt dwingen mijn benen niet te sluiten, maar gehoorzaam bleef ik toch zo met mijn kut open en bloot liggen.
Mijn man zag ik niet meer, en ik lag daar zo goed als naakt zoals mijn man gevraagd had. Terwijl ze hun broek lieten zakken zei een van hen; dag Arlette, ik ken je al lang maar dat je zo’n slet was wist ik niet, je man heeft gezegd dat je dringend geneukt wil worden wij gaan dat oplossen, twee man kwamen naast het bed staan, zoals me opgedragen was nam ik hun naakte penissen in mijn handen en begon hen af te trekken, van de derde voelde ik zijn tong likken aan mijn schaamlippen en voelde zijn tong dieper in me komen, hij likte hevig en beschaamd voelde ik mijn kutje nat worden van mijn eigen geil. Ik voelde me opgewonden worden en nam een van de lullen naast me tegen mijn lippen, ik proefde de blinkende eikel en Ik voelde zijn dikke staaf in mijn mond glijden. Ik proefde zijn geil voorvocht en weer maakte dat mezelf ontzettend geil, ben ik nog normaal vroeg ik me af. Terwijl ik de derde aftrok was de man die me likte me nu aan het vingeren. Ik voelde zijn vingers binnen glijden in mijn mestnatte kut, eerst twee en dan vier vingers die in me pompten en mijn kut helemaal opensperde, inmiddels begon de man die ik pijpte zwaar te hijgen en spoot al zijn zaad diep in mijn keel, ik kon niet anders dan slikken, maar de smaak van zijn sperma bleef in mijn mond hangen. Hij maakte zich proper en verdween. De vingers pompte verder in mijn kut en ik duwde nu mijn onderlichaam hard tegen zijn vingers aan, plots haalde de man zijn vingers eruit, en hij stopte de mestnatte vingers die in mijn kutje hadden gezeten in mijn mond. Ik proefde mezelf, en zoog zijn vingers af, mijn mond vulde zich met de smaak van mijn eigen geil, terwijl ik zijn zware eikel tegen mijn schaamlippen voelde duwen, de fallus van de man die ik amper kende gleed langzaam in me ik voelde hem dieper en dieper gaan. Zijn pik gleed in mijn kutje heen en weer tegen mijn natte schaamwanden. De derde man had inmiddels zijn pik in mijn mond geduwd, ik was nu zover weg dat ik eraan zoog als een bezetene. Ik werd gek van die fallus die in me pompte. Hard kletste zijn lichaam tegen mijn billen aan. Ik hoorde hem zwaar hijgen en zijn stoten werden harder, plots voelde ik diep in me zijn sperma in me schieten. De man vertrok, maar onmiddellijk werd zijn plaats ingenomen door de derde man. Die had geen enkele moeite zijn lul in mijn drijf natte kut te duwen en hij ramde zijn lul in me, zoals hij me neukte echt voor zijn eigen plezier, zonder enige attentie voor mij voelde ik me een echte hoer, hij gebruikte me gewoon, toch kon ik niet beletten dat ik klaarkwam voor hij zich leeg spoot in mijn kut en vertrok, ik dacht dat het eindelijk voorbij was maar drie nieuwe mannen stonden al naast me.
Ik voel het warm zaad van de twee vorige mannen uit mijn kut lopen, maar ik had geen tijd om daar aan te denken, een van de mannen had zijn lul al zonder enige plichtpleging in me gestoken en neukte me, een man naast me neep in mijn borsten en in mijn stijve tepels zo hard dat het pijn deed, ik weet niet waarom maar door die pijn samen met die pompende lul in mijn kut voelde ik dat ik terug ging klaarkomen, ik werd gewoon gek en had geen enkele schaamte meer; ja duw die lul in me, harder klootzak, neuk me, spuit me vol riep ik uit, ik voelde gans mijn lijf trillen en schokken, schokkend kwam ik hevig klaar terwijl ook deze man diep in me schoot.

Toen ik opzij keek zag ik mijn man staan kijken en zich aftrekken, hij had daar blijkbaar de ganse tijd gestaan, en gezien hoe ik me liet neuken door al die mannen. Ik keek hem in de ogen en het gaf me een grote voldoening dat hij zag dat ik deed wat hij verlangde van mij, terwijl ik hem aankeek opende ik mijn benen zo ver ik kon om hem te tonen dat het voor hem was dat ik dit deed. Terwijl we elkaar aankeken
voelde ik alweer een lul in me dringen en de man die mijn borsten kneedde duwde nu zijn pik in mijn mond. Ik was nu zo ver dat ik in een roes van hoogtepunt naar hoogtepunt werd gedwongen. Ik kon aan niets anders meer denken dan de orgasmen die elkaar opvolgde, en mijn man die er op toekeek.

Het stopte niet de een na de andere lul werd in me leeggespoten, het sperma liep continu uit mijn kut over mijn benen telkens een lul in me pompte. Een van de laatste mannen bracht zijn lul tegen mijn kontgaatje en ik voelde hem binnendringen ik schreeuwde het uit toen hij in me kwam, maar eens hij in en uit me gleed ging de pijn over in genot, terwijl hij bezig was stak een tweede zijn lul in mijn kutje en neukte me, een derde kneedde mijn borsten, en plette mijn tepels pijnlijk tussen zijn vingers. En opnieuw voelde ik mijn onderlichaam samentrekken en kwam ik niettegenstaande al de vorige keren terug hevig klaar, tot genoegen van de mannen.

Als de laatste weg was, ook mijn man was weg, was ik niet in staat om direct op te staan, ik lag daar nog lichtjes naschokkend van mijn laatste orgasme, mijn kleren verspreid over de vloer, toen tot mijn verwondering een van de spelers vrouwen bij me kwam.
Ze dachten dat niemand het zag zei ze maar ik begreep op het laatste wat er gebeurde, ze hebben je toch niet verkracht? Nee, zei ik, ik heb het toegelaten omdat mijn man het zo wou. O, zei ze verwonderd dan is het jouw zaak he!, bizar maar vvor mij geen probleem.
Ze streelde zacht mijn naakte lichaam, het voelde aangenaam die zachte streling tegenover dat brute geweld. Zonder wat te zeggen gaf ze me een kus en voelde ik haar tong diep in mijn mond, ik beantwoorde die kus zonder het zelf te beseffen. Ze verplaatste zich en likte mijn clitoris het kon niet anders of ze moest het sperma proeven dat nog steeds uit mijn kut liep. Ik was nooit met een vrouw samen geweest en het was voor mij dan ook een totaal nieuwe ervaring. Ze deed haar slipje uit tilde haar rokje op en plaatste zich over me op het bed en ik zag haar onbehaard kutje dichter bij mijn mond komen. Ik twijfelde nog of ik dat wel zou doen, maar opende toch mijn mond waarop zijn haar kut verder tegen mijn mond duwde en ik uiteindelijk de moed had mijn tong in haar kut te duwen. Ik rook sterk die echte vrouwelijke geile geur. Die geur deed me plots heel geil worden. Het was voor mij een raar gevoel een vrouw te likken. Ik likte ze uit en hoe meer ik dat deed hoe meer de smaak van haar vrouwelijkheid me aantrok. Ik heb dit nooit gedaan maar nu word ik er wild van, ik lik als een hond diep in haar opengesperde natte vagina en wil niet stoppen. Ik voel haar nu langzaam gaan klaarkomen, en lik haar overvloedige kut vocht, o mijn god laat dit niet stoppen. Uiteindelijk voel ik haar schokkend klaarkomen en drink ik gretig haar overvloedig geil, waarbij ze nog een paar fijne straaltjes in mijn mond piste. Ik kan me ook niet meer bedwingen en kom luid roepend klaar. Dat was voor mij een fantastische ervaring, en we zijn trouwens altijd vriendinnen gebleven, al heeft ze nooit begrepen waarom ik er genot in vond me voor mijn mans plezier te laten gebruiken, omdat hij erop kikte. We hebben samen als we alleen waren nog fijne uren met elkaar doorgebracht.

Ik kleedde me terug aan en toen ik in de taverne kwam was iedereen bijna weg, mijn man zat aan de bar en zei je ruikt helemaal naar lullen en het sperma, maar ik heb veel complimenten gekregen van de mannen die je genomen hebben. Je bent een echte slet, zoals ik je bezig zag dat is wat ik verlangde van jou, ik hou van je. Ik ook schatje en je weet mijn lichaam is van jou, en je laat me gebruiken door wie jij dat wilt.
Als we thuis waren vertelde mijn man me dat het elf mannen waren die me geneukt hadden, zelf had ik er geen besef meer van. Ik heb mijn man bedankt dat hij me liet neuken, maar je weet dat ik dat nooit zou doen als het niet voor jou was. Ik heb hem uitgebreid verteld hoe ik het ene orgasme na het andere heb gehad, maar daar stond hij zelf bij, maar ook dat ik het vernederend vond om daar nog ooit terug naar toe te gaan als er een match was, iedereen zou daar nu wel weten wat ik gedaan had, en er zouden zeker mannen zijn die me geneukt hebben en dat best nog eens willen.
Ik was totaal afgeneukt en ben totaal uitgeput in slaap gevallen.
Categorie: Groepssex
Datum: 05-06-2015 23:51
Rating: 9.42/10 (4 stemmen)
Keren gelezen: 6696
Reactie van de auteur:
/« Ik ben mijn mans hoer. sexdrive (deel 1) »


« meer groepssex sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 10-07-2017 10:27
like to meet you send photo from your pussy kisses from Oliver like cum sperma in the pussy like have sperm inside in your pussy very big dicks very big dicks Iam have interested in you will travel to you please contact me Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 LOVE TO YOU BABY CALL ME oliverso@broadpark.no Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 Will coming to you in mont is possible maybe you are my dreams am waiting for sex please contact me like you very good osolheim68@yahoo.com lets get started fuck your pussy I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 53 year old 180cm 100kg like sex very good lets get started fuck your pussy I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 180cm 100kg like sex very good willing to meet you Thanks for that much appreciated. Oliver like you very good Oliver will fuck your pussy all day very hard send photo from your pussy kisses from Oliver Oliver will come to you will fuck your pussy all day very hard and fuck your pussy very hard blow sex waiting for sex like to meet you for swill come to you and fuck your pussy sex, possible I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 53 year old 180cm 100kg like sex very good Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 Will coming to you in mont is possible maybe you are my dreams am waiting for sex like gangbang will have help to play porno film work in porno film will snug your pussy

- Door op 10-07-2017 10:24
like to meet you send photo from your pussy kisses from Oliver like cum sperma in the pussy like have sperm inside in your pussy very big dicks very big dicks Iam have interested in you will travel to you please contact me Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 LOVE TO YOU BABY CALL ME oliverso@broadpark.no Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 Will coming to you in mont is possible maybe you are my dreams am waiting for sex please contact me like you very good osolheim68@yahoo.com lets get started fuck your pussy I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 53 year old 180cm 100kg like sex very good lets get started fuck your pussy I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 180cm 100kg like sex very good willing to meet you Thanks for that much appreciated. Oliver like you very good Oliver will fuck your pussy all day very hard send photo from your pussy kisses from Oliver Oliver will come to you will fuck your pussy all day very hard and fuck your pussy very hard blow sex waiting for sex like to meet you for swill come to you and fuck your pussy sex, possible I'm willing to travel to you Hello Iam from vest Norway 53 year old 180cm 100kg like sex very good Oliver Solheim 6829 Hyen Norway phone is 047 57869685 mobil is 047 91780894 Will coming to you in mont is possible maybe you are my dreams am waiting for sex like gangbang will have help to play porno film work in porno film will snug your pussy

- Door op 08-08-2015 17:23
hey , komt er nog een vervolg? Mm super verhaal x

- Door op 08-06-2015 01:42
hoi arlette, dat is wel een heel geil verhaal, ben er zelf een paar keer van klaargekomen, ik had juist een verhaal ingestuurd en was al goed op temperatuur toen ik je verhaal las, ik nam dus maar mijn stijve lat in mijn hand en heb er flink aan getrokken tot het sperma naar buiten spoot, halfweg je verhaal was ik terug goed heet en heb het nog eens over gedaan, lekker veel geil dank u arlette


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon