verander lettertype grootte: +  -
Ik werd 21

« meer groepssex sexverhalen »

Titel: Ik werd 21 Auteur: Chrisje
Verhaal: Dit is een echt gebeurd verhaal. Ik zocht als 20-jarige jonge meid werk. Niet zo ver van huis kon ik een baan krijgen, ik was gelukkig. Toen ik er enkele maanden aan het werk was vierde ik m'n 21ste verjaardag. Ik was getrouwd, een zoontje, en een egoÔstische man. Het was gebruikelijk dat een jarige trakteerde met een etentje. Dus ik ook. We togen met zijn vieren de stad in. We aten lekker en trokken nadien de uitgaansbuurt in. Een disco ging niet onopgemerkt voorbij. Het aperitief voor het eten en de wijn bij het eten zorgde voor extra sfeer. We waren met twee mannen en twee vrouwen, een van de mannen was een homo. De andere man moest dus de twee vrouwen op de dansvloer houden. Ik was de jongste en blijkbaar de aantrekkelijkste. Hij slowde meer met mij dan met de andere. Na een tijdje bepotelde hij me gretig. Ik liet begaan, de drank weet je. En het voelde lekker. Ook zijn tongkussen waren lekker en heet. Tijdens het dansen vroeg hij me of ik m'n bh wou gaan uitdoen tussen twee dansen. Zo gedaan dus. Nu kon hij tijdens het dansen aan mijn blote borsten komen. Voelde geil aan. Toen het tijd was om af te ronden trok de homo alleen verder de stad in. De andere voerde de twee vrouwen huiswaarts. Ik als laatste. Maar ik wou meer. Ik vroeg hem of hij met mij naar een sexcinema wou. Ik wou bloot zien desnoods deed ik het zelf. Uiteindelijk vonden zo'n cinema. We mochten zelfs gratis binnen. Er zaten nog twee koppeltjes en veel mannen. Toen ze zagen dat wij binnen kwamen zaten er plots een viertal rond ons. Mijn collega trok me bij hem, tongde me heftig, en een hand ging onder mijn rokje. Ik liet me wat onderuit zakken en plots voelde ik een tweede hand. Een van de andere mannen was het. Toen ik nog wat meer onderuit schoof zat ik met mijn billen totaal bloot. Een andere man ging op zijn knieŽn voor me zitten Duwde mijn rokje omhoog en zocht naar mijn slip. We lieten die mannen doen. Het voelde enorm geil aan. De ene trok mijn slip naar beneden en mijn collega schoof mijn truitje omhoog zodat ik in mijn blote borsten zat. Een van de mannen speelde met mijn borsten, zoog aan mijn tepels, terwijl de andere op zijn knieŽn me vingerde. Dat gaf me een geweldig gevoel en ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Ik ben verschillende keren klaargekomen, geweldig. Ne een uurtje of twee genoten te hebben zijn we huiswaarts gereden. Als beloning heb ik mijn collega nog lekker gepijpt. Ik was 21 geworden.
Categorie: Groepssex
Datum: 10-08-2013 21:57
Rating: 9.33/10 (2 stemmen)
Keren gelezen: 11417
Reactie van de auteur:
/« Ik ging verder dan ik ooit had gedacht. Ik ben mijn mans hoer. »


« meer groepssex sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 03-01-2015 13:34
Tof verhaal. Spannend he, als je zo eens iets kan meemaken. Af en toe je verstand op nul zetten en gewoon genieten. Dat is niet verboden en geeft je heel veel herinneringsplezier en misschien zin om nog eens zoiets te doen. Als dank voor je collega had je je je eens lekker door hem kunnen laten neuken.

- Door op 10-09-2013 10:50
Waauw, leuk verhaal, ben zelf nog nooit in een sexcinema geweest, maar dat geeft zin. Is er nog iets gebeurt achteraf? Groeten, Kris


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon