verander lettertype grootte: +  -
schoonmoeder

« meer familie sexverhalen »

Titel: schoonmoeder Auteur: nico
Verhaal: Jason is een licht gespierde 21 jarige Zuid Afrikaan, spreekt perfect Nederlands en studeert aan de Universiteit van Amsterdam Hij leerde daar Linda kennen en na een poosje kregen ze een relatie.Linda is 22 een normaal gebouwde bruinharige jongedame. Ze woonden nog niet samen en waren druk opzoek naar iets waar ze samen konden gaan wonen. Hun relatie was met ups en downs, Jason is een behoorlijk potente jongeman en Linda heeft nog steeds veel moeite met zijn behoorlijk groot en dik lid. Ze is helemaal gek van hem, maar de sex is soms pijnlijk hoe voorzichtig Jason ook doet, ze is gewoonweg klein gesschapen van onderen. Linda had het daar met haar moeder overgehad, ze zijn heel close, zeker na de dood van haar vader. Ilonka is 44 een lange blonde mooi gebouwde vrouw en is fysiotherapeute.
Linda en haar moeder genoten ook van elkaars lichaam, hoewel het natuurlijk fout was bleven ze het doen. Ilonka was erg nieuwschierig naar Jason en linda zou er helemaal geen probleem mee hebben als Jason ook met haar moeder naar bed gaat. Ilonka was wat gaan rondkijken op het internet en had in een online winkel wat speeltjes besteld, waar Linda mogelijk in de toekomst profiet van kon hebben.
Jason zat in de trein naar Vlissingen waar hij voor het eerst zijn schoonmoeder zou treffen. Een foto had hij gezien, hij vond haar erg mooi en ze zag er in zijn ogen goed uit.
Jason stapte uit de trein en zag Ilonka staan. Hij liep naar haar toe met een rustige soeple pas.
"Hallo Jason, leuk je te leren kennen". Jason gaf haar een hand en voelde hoe ze een stevige hand terug gaf.
"Jij hebt het hoofd van mijn dochter aardig op hol gebracht". "U ziet er geweldig uit Mevrouw".
"Jason, ik heet Ilonka, ik vindt het verschrikkelijk als mensen mij met mevrouw aanspreken".
Ilonka bekeek hem eens goed en nhij zag er zeer goed uit, ook netjes verzorg en beleefd.

In de auto schoof haar rok een stukje omhoog waardoor Jason een mooie lange been zag. Ze was bijna net zolang als hij, Linda was wat kleiner.
Bij het huis aangekomen nam hij zijn valies en liep achter haar wiegende heupen aan naar binnen. Linda kwam naar hem toe en omhelsde hem en gaf hem een lange zoen. Hij liep met haar naar boven en kreeg de logeerkamer. Van Ilonka mochten ze bij elkaar slapen, maar Linda haar kamer had een een persoonsbed en stond vol met allerlei spulletjes. Hewt enige twee persoonsbed stond in Ilonka haar slaapkamer, maar die was meteen ook groot genoeg voor hun drieen.
Jason vond dat het huis smaakvol was ingericht en voelde zich op zijn gemak.
Nadat ze weer beneden waren dronken ze een kop koffie waarna Linda hem vroeg of hij met haar boodschappen wilde doen. Ze fietsten naar een winkelcentrum en deden boodschappen, zaten een poosje op een terras en keerden vervolgens weer naar huis. Nadat ze de boodschappen hadden ingeruimd liep Linda naar haar kamer om wat te pakken. Jason zat beneden en Ilonka was in de keuken met het avondeten bezig. Opeens hoorde Jason een gil en een hoop lawaai, gevolgd door hard gehuil van Linda, hij vloog de trap op gevolgd door Ilonka en zag Linda op de overloop liggen. Ilonka duwde hem opzij en knielde bij een huilende Linda. Meteen zag ze dat de linkerenkel helemaal verdraaid was.
"Jason bel 112 en vraag om een ambulance vanwege vermoedelijk enkelbreuk en wellicht hersenschudding".Jason pakte zijn mobiel en gaf de boodschap door, ondertussen had Ilonka Linda iets anders neer gelegd en haar hoofd in haar handen genomen. Jason liep naar de badkamer en gaf haar een koud nat washandje. Hij hoorde een sirene en liep naar beneden, even later stond de ambulance voor de deur en hij Liet de verpleegkundige naar boven gaan. De chauffeur kwam met een plank en een koffer uit de ambulance en ging ook naar boven.
Jason zag hoe de verpleegkundige Linda eerst een sppuitje gaf en daarna een paar vragen stelde.
"Haar enkel is vermoedelijk gebroken, volgens mij geen hersenschudding, maar ze zal zeker een paar dagen in het ziekenhuiis moeten blijven, de enkel moet worden geopereerd maar dat kan pas na een of 2 dagen, afhankelijk wanneer de zwelling weg getrokken is".
Linda lag zacht te snikken, de morfine injectie verdoofde haar en zonder veel pijn werd ze op een brancard gelegd. Langzaam daalden ze de trap af. Ilonka pakte in een razend snel tempo een paar spulletjes voor haar dochter en even later reden ze achter haar aan naar het ziekenhuis.
Bij de ehbo zaten ze te wachten op een arts. Na ruim een uur kwam deze aangelopen en vertelde het zelfde verhaal als de ambulance verpleegkundige. Linda was naar een interne afdeling overgebracht. Met de arts liepen ze er naar toe en hij vertelde erbij dat ze aan het infuus lag en pijnstillende medicatie kreeg waardoor ze steeds duffer zou worden en uiteindelijk in slaap zou vallen. Op zich was het een mooie breuk die goed te opereren was.
Ze liepen naar het bed en gingen bij haar zitten. Linda voelde zich moe, ze had geen pijn meer. Ze vertelde dat ze haar voet verkeerd neer had gezet waardoor ze de trap af was gevallen. Langzaam zagen Jason en Ilonka dat haar ogen dichtvielen. Beiden gaven haar een zoen en liepen naar buiten. Bij de receptie moesten nog wat formulieren worden ingevuld. In het weekend waren de bezoek tijden vrij.
"Ik heb geen zin meer om nog te koken, zullen we gewoon ergens wat eten, ik heb eigenlijk zin in patat met een kroket".
"Ik vindt het prima, ik hoop dat Linda snel het ziekenhuis mag verlaten".
: Ik denk dat het een weekje gaat duren, maar daarna zal de revalidatie wel een poos duren".

Ze hadden wat gegeten en waren nu weer thuis. Het was een beetje vreemd. Beiden waren met hun eigen gedachten bezig. Ze keken een poosje tv en Jason vertelde over zijn ouders en waarom hij naar Nederland was gekomen. Hij is enigst kind en wilde een beter leven dan zijn ouders in een arme wijk van Johannesburg.
"Jason, ik ga naar bed, ik neem een borrel mee en hoop dan een beetje te slapen, als je wat wilt pakken, je weet waar alles staat", ze gaf hem een zoen en liep naar boven.
Een half uurtje later ging Jason ook naar boven, en las nog een poosje in bed.
De volgende ochtend liep Jason om 9 uur naar beneden en zag Ilonka in een kamerjas met een kop koffie op de bank zitten. Hij pakte koffie, liep naar haar toe, gaf haar een zoen en ging bij haar op de bank zitten.
"Ik heb met het ziekenhuis gebeld, Linda slaapt en voorlopig houden ze haar in slaap, zodat ze geen last van de pijn heeft, ik ga er straks wel even heen om wat spulletjes te brengen".
"Mag ik mee, ik wil haar graag even zien".
"Natuurlijk ga je mee, wil je nog een koffie"?
"Blijf maar zitten, ik pak het wel".
Jason haalde 2 koffie op en samen zaten ze zwijgend op de bank.
De kamerjas was een wat opengevallen en Jason zag een deel van een borst. "Ik ga me even douchen en aankleden, ik ben zo weer terug".
Ilonka liep de kamer uit en Jason zag dat ze flink gespierde kuiten had, ze had veel aan sport gedaan, met name fietsen en ze hield van lopen had ze hem verteld.
Ilonka kwam terug naar beneden en had een driekwart lange jurk aan, haar boezem bleek groter dan hij dacht.
"Je ziet er fantastisch uit".
"Dank je, drinken we nog een kop koffie en dan naar het ziekenhuis"?
"Ilonka, ik weet dat je van wandelen houdt, zullen we straks naar het strand gaan en een stuk wandelen"?
"Heerlijk, een beetje afleiding zou wel welkom zijn".

Het was onwezenlijk, ze zaten zwijgend bij Linda die in een diepe slaap was, hielden beiden een hand vast en waren met hun eigen gedachten bezig. Ilonka had wat spulletjes neer gezet uit haar kamer.

"Zullen we maar gaan, vanavond ga ik nog een keer bij haar langs". Jason knikte, gaf Linda een zoen en liep de kamer uit, even later gevolgd door Ilonka. De zuster had niets nieuws te vertellen en ze liepen het ziekenhuis uit.
Ilonka reed naar het strand en deed haar sandalen uit, Jason volgde haar voorbeeld en zo liepen ze het strand op.
"Jason, ik wil eerlijk tegen je zijn, ik vindt het belangrijk dat je alles weet van Linda en mij".
Jason keek haar vragend aan.
"Linda en ik slapen ook samen, ik weet ook van de problemen die ze heeft als jullie vrijen".
Jason zweeg en ze liepen door.
"Ilonka, ik weet me hier zo geen raad mee, ik ben helemaal overdonderd, jullie eerlijkheid vindt ik geweldig, dat jullie samen in bed liggen vindt ik raar".
"Ik begrijp het, het is ook niet goed, maar het is ontstaan na het plotselinge overlijden van mijn man, door het verdriet die we hadden vonden we de warmte bij elkaar als we samen in bed lagen, en langzaam kwam daar meer bij".
Zwijgend bleven ze een poos doorlopen.
"Ik kan niets bedenken waarom ik het zou veroordelen, het is wellicht niet goed, maar door jullie omstandigheden is het zo gegroeid, ik denk dat we er verdr geen woorden aan vuil moeten maken, ik ben gelukkig met Linda en heb in jouw een fantstische schoonmoeder".
Ilonka begon te snikken en hij nam haar in zijn armen.
"Ik heb dit niet met Linda vooraf besproken, maar ik moest het voor mij en voor haar doen, ik wil eerlijk zijn tegen je".
"Het is goed, ik ben zelfs blij dat je het hebt gezegd, ik denk dat Linda het nog niet zou durven".
Hij veegde haar tranen zacht weg. Ilonka kroop tegen hem aan en zo bleven ze een hele tijd zwijgend staan.
Ilonka keek hem aan en zoende hem,Jason beantwoorde de zoen.
"Ik ben zo opgelucht en blij nu".
"Laten we daar wat gaan drinken en een broodje nemen, ik heb trek gekregen".
Jason pakte haar hand en samen liepen ze naar het strandtentje.

Van het strand besloten ze eerst langs het ziekenhuis te rijden en dan naar huis. Linda lag nog steeds te slapen. De arts kwam naar hun toe en vertelde dat ze overmorgen geopereerd zou worden. De zwelling nam al flink af. Waarschijnlijk mocht Linda dan donderdag of vrijdag weer naar huis.
Ilonka maakte thuis een pasta schotel en met een fles wijn zaten ze achter in de tuin.
"In amper 2 dagen is er wel heel veel gebeurd, ik zat daar net aan te denken".
"Dat is wel waar, ik had het ook liever allemaal anders gezien maar dit zijn de feiten".
Ilonka zat wat voor haar uit te staren en Jason ruimde alles op en kwam terug met voor beiden een dubbele espresso.
"Als ik deze op heb ga ik een poosje in bad".
"Dan pak ik even mijn alptop en ga wat mails bekijken".
Ilonka ging naar boven en Jason zat even later buiten achter de laptop. Een paar mails van vrienden beantwoorde hij en besloot daarna een spelletje te spelen tot Ilonka weer naar beneden kwam
Hij was verdiept in Mah jong toen Ilonka buiten kwam. Hij hoorde haar niet en schrok toen ze opeens achter hem stond en een hand op zijn schouder legde.
"Lukt het, is speel dit ook regelmatig".
Ze rook heerlijk en pakte een stoel en kwam naast hem zitten. Weer had ze haar kamerjas aan. Ze speelden een poosje , maar het spel kwam niet uit.
"Ik neem nu even een douche", waarna Jason opstond.
"In de badkamer hangt voor je een badjas".
Jason liep naar boven en schoor zich ook van onderen. Hij pakte de badjas en liep weer naar beneden.
"Hmm, wat een lekker luchtje heb je op".
Ze had wijn ingeschonken en nu zat hij te kijken hoe ze een spelletje speelde. Zonder veel moeite speelde ze het uit.
"Volgens mij speel je dit vaker, het is bijna de hoogste moeilijkheids graad".
"Heb je gelijk in, ik vindt het een heerlijke ontspanning".

"Heb je last van je rug", hoorde ze Jason vragen.
"Klopt, ik denk van de spanning".

"Zal ik je straks masseren"?
"Heerlijk lijkt me dat".
"Linda vertelde dat je haar ook vaak masseerde en dat ze daar heel erg van genoot".
"Loop je mee naar mijn praktijkruime, daar heb ik een goeie massage tafel staan die je goed op hoogte kunt afstellen".
Ze liepen samen naar de praktijkruimte. Ilonka trok haar badjas uit en stond naakt voor hem. Ze ging op haar buik op de tafel liggen.
Jason pakte de massage olie en deed deze op zijn handen waarna hij haar nek insmeerde. Ilonka voelde hoe hij haar stevig masseerde maar het voelde heel erg lekker aan. Langdurig bleef hij haar hals, nek en schouders masseren. Langzaam werden ze wat roder en Ilonka lag zacht te kreunen van genot. Hij begon aan haar onderrug en masserde haar stevig. Ze wees hem de pijnlijke plek en met extra massage olie besteedde hij daar lang aandacht aan. Ilonka lag volstrekt ontspannen met gesloten ogen te genieten.
Haar linkerbeen begon hij van onderen naar boven te masseren. Ilonka deed haar benen iets uit elkaar en Jason masseerde ook de binnenkant van dij. Vervolgens liep hij om de tafel en deed hetzelfde met haar rechterbeen.
Ilonka deed haar ogen open, "eigenlijk jammer dat je klaar bent, het voelde heerlijk".
Ze pakte haar badjas en samen liepen ze naar buiten en dronken nog een glas wijn.
"Jason, wil je vannacht bij me slapen, ik werd enorm opgewonden van je massage, maar ik wil ook graag in je armen in slaap vallen"?
Natuurlijk wil ik dat graag, ik werd ook wel opgewonden, maar durfde niet wat erotischer te gaan masseren".
"Dat mag je dan zeker een volgende keer doen".

Alles was opgeruimd en afgesloten en ze liepen naar boven. Nagenoeg gelijktijdig hadden ze hun badjassen op de grond laten vallen en Jason ging op bed liggen. Ilonka lag een beetje op haar zij met haar hoofd op zijn borst. Zijn arm lag om haar heen en streelde zacht haar grootte borst. Ilonka speelde een beetje met zijn tepel en zag hoe zijn lid langzaam steeds groter en dikker werd. Haar hand gleed naar zijn paal en pakte deze vast, zachtjes trok ze hem af. Jason vond haar tepel en begon er zacht aan te trekken en te draaien. Ilonka draaide een beetje en begon hem te zoenen. Hij zoende haar terug en bleef zachtjes met een tepel spelen. Haar ademhaling werd dieper. Jason maakte zich los en gleed met zijn tong naar haar borst, voorzichtig likte hij haar tepelhof en kwam steeds dichter bij de harde tepel. Deze nam hij tussen zijn lippen en zoog en likte er zacht aan. Ondertussen gleed zijn hand naar haar onderlicham en begon haar dijen te strelen. Ilonka deed haar benen wat uitelkaar maar Jason bleef haar dijen strelen en ging niet richting haar spleet.
Likkend gleed hij verder naar beneden en via de navel kwam hij bij haar lies en dijen. Hij rook haar geil en met zijn tong gleed hij langs haar schaamlippen. Ilonka begon zwaarder adem te halen en haar onderlichaam bewoog. Zijn tong gleed heel zacht een aantal keren over haar kut. Ze begon harder te schokken en hij hoorde hoe ze nu zacht kreunde. Hij spreidde haar schaamlippen en likte voorzichtig steeds dieper door haar natte spleet. Hij genoot van haar warme geil. Met een vinger gleed hij helemaal in haar en zijn tong begon haar kleine harde klit te likken. Een tweede vinger schoof hij naar binnen en begon ook zacht aan haar klit te zuigen.
"Jahhhhhhhhhhhhhhhhhhh", en hij voelde haar spieren hard knepen en haar geil uit haar spleet stroomde. Hij zoog haar geil op en trok zijn vingers terug, Ilonka bleef met haar lichaam schokken en ze kreunde zacht.
Jason kwam wat overeind en zette zijn grootte eikel tegen haar spleet en duwde deze naar binnen. Ilonka begon hard te kreunen en had het gevoel helemaal gevuld te zijn. Voorzicxhtig schoof Jason door tot hij bijna helemaal in haar zat. Hij bleef lang wachten tot haar spastische spiertrekkingen minder werden. Hij keek haar aan en begon nu zacht te stootten. "Wat is dit waanzinnig lekker, stoot harder en spuit me vol", kreunde ze. Jason was al vreselijk geil en met deze woorden begon hij harder te stootten. Zijn ballen sloegen tegen haar dijen en hij begon ook steeds harder te kreunen. Ilonka haar handen hadden het dekbed vastgegrepen en haar hoofd schudde wild heen en weer. Ze voelde hoe hij zijn paal wat terug trok en meteen spoot hij zijn zaad in haar. Hierdoor kwam ze weer klaar en lag naar adem te snakken. Jason zakte langzaam boven haar in en begon haar te zoenen. Lang lagen ze zo op elkaar. Jason gleed uit haar en nam haar in zijn armen."Het is zolang geleden dat ik zo heb genoten", fluisterde ze in zijn oor
"Je bent inderdaad zwaar geschapen, ik voelde me helemaal opgevuld".
Jason kuste haar wang.
"Ik voel me na de massage en na deze sex helemaal ontspannen", en ze begon hem weer te zoenen.
Jason liep naar de badkamer, nam een korte douche en ging naar beneden waar Ilonka in een kamerjas zat met voor beiden een biertje.
"Je bent een heerlijke vrouw, een heel mooi lichaam en zo heerlijk geil, ik hoop dat ik vaker van je mag genieten".
"Het zal echt niet bij deze ene keer blijven als het aan mij ligt".
Categorie: Familie
Datum: 06-08-2010 13:13
Rating: 8.09/10 (53 stemmen)
Keren gelezen: 63337
Reactie van de auteur:
/« een heerlijke familie 2 geile moeder in de badkamer »


« meer familie sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 11-08-2012 12:52
1


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon