verander lettertype grootte: +  -
Melk mijn volle borsten [deel 3]

« meer extreem sexverhalen »

Titel: Melk mijn volle borsten [deel 3] Auteur: toni
Verhaal: Melk mijn volle borsten [deel 3]Charlotte's rug deed pijn. Ze wist eigenlijk niet goed waarom ze nog bleef werken nu ze al bijna acht maanden zwanger was. Ze was opgewonden over haar tweede zwangerschap. Hoewel haar man voorstelde op te houden met werken, want ze kon zo stoppen bij het advocatenkantoor waar ze werkte als ze dat wilde.Charlotte vond echter, dat het heel goed ging tot aan de laatste maand.

Nu haar buik zo dik was, deed Charlotte's rug wel eens pijn. Ze wilde nu alleen nog maar dat de zwangerschap voorbij was. In het begin was alle aandacht leuk, maar dan, ongeveer vanaf de vijfde maand, waren haar grote 80C-borsten uitgegroeid tot een grote 85D.Hoewel Charlotte er zeker van was dat het gewicht van haar tieten de rugpijn veroorzaakte, hield ze van de nieuwe Charlotte, zelfs met haar toegenomen gewicht. Ze vond haar extra grote borsten heerlijk, speciaal als ze melk lekten wanneer ze seks had en een orgasme kreeg. Ze hadden nog steeds seks, zo ook afgelopen nacht, zelfs nu ze zo dik was.

Soms zorgde Charlotte's orgasme er voor dat er melk uit haar borst spoot als bij een waterpistool. Ze merkte ook dat haar tepels langer en dikker werden, haar tepelhoven waren veel donkerder geworden en ze tekenden zich scherper af. Ze vond seks heerlijk, zelfs nu tijdens haar zwangerschap.Het leek voor Charlotte alsof ze doorlopend geil was en haar borsten waren supergevoelig voor ook maar de geringste aanraking en haar kut werd dan ook onmiddellijk kletsnat.

Voordat ze zwanger was, droeg Charlotte moderne kleren met haar 1,75m lange gestalte. Haar lange slanke figuur werd benijd door de andere vrouwen op het kantoor. Ze hield ervan om met seks te experimenteren en ze scheerde haar schaamhaar steeds weg. Toen haar zwangerschap vorderde, koos ze voor conservatieve positiekleren en haar schaamhaar was nu lang en dik. Ze droeg haar lange zwarte haar in een staart. Vandaag was ze gekleed in een rok met banden over haar schouders om hem omhoog te houden en daaronder droeg ze een pullover, verder had ze schoen met platte hakken aan.

Charlotte keek op de klok en ze realiseerde zich plotseling dat ze nog de enige was op kantoor. Ze hield haar handen op haar hunkerende borsten en masseerde de tepels door haar kleren heen. Charlotte kon de melk in de pads die in haar beha lagen voelen lekken. Ze droeg sinds een maand pads in haar beha om de lekkende melk op te nemen.Charlotte ging door met haar tepels te strelen en ze kon het vocht tussen haar benen voelen. Ze was weer geil en hoopte dat Jaap thuis niet te moe zou zijn om haar te bevredigen.

Ze raapte haar papieren bij elkaar en deed ze in haar koffertje en verliet vervolgens het kantoor en liep naar de parkeergarage. Het was donker en ze keek niet om zich heen terwijl ze naar haar auto liep achter in de parkeergarage. Juist toen ze aankwam bij haar auto, hoorde ze het breken van een ruit en ze keek naar de andere kant van de parkeergarage en zag vijf mannen rond een auto staan. Een van hen opende de deur door het gebroken raam. Charlotte kon een honkbalknuppel zien in de hand van een van de mannen.

Ze stond geschokt naar de inbraak te kijken toen ze zich realiseerde dat de man haar zag. Twee van hen liepen op haar toe. Ze rommelde in haar tas om de sleutels van haar auto te pakken, maar liet ze van opwinding op de grond vallen. Ze boog zich vlug voorover om ze op te rapen, maar de sleutels waren onder haar auto gevallen.

Ze probeerde wanhopig onder de auto te zoeken. Tenslotte vonden haar vingers de sleutels. Juist toen ze de sleutels onder de auto uit trok, waren de mannen bij haar. Ze zag niet twee paar, maar drie paar mannenbenen die achter haar stonden. Ze hoorde het geluid van twee handen die in elkaar klapten.

Langzaam opstaan teef, gebood n van de mannen.

Ze bleef gebukt op de grond staan, niet wetende wat te doen, maar ze wilde zich niet bewegen. Ze voelde hoe handen om haar armen grepen toen twee van de mannen haar omhoog trokken en haar omdraaiden. Charlotte stond met haar rug tegen haar auto omgeven door vijf mannen. Ze probeerde heel goed het signalement van de mannen in zich op te nemen voor later. Ze was er zeker van dat ze zou worden beroofd, ze zag dat drie mannen donker waren en twee blank.

Asjeblief, hier zijn mijn portemonnee en autosleutels, asjeblief doe me geen pijn, smeekte ze.

Ramon, kijk eens, het lijkt er op dat we hier een mammie te pakken hebben, een man die Raphael bleek te heten keek naar. Heb je ooit een zwangere hoer geneukt?

Ze kon haar oren niet geloven. Deze monsters zouden toch geen zwangere vrouw verkrachten. Ze was tenslotte al bijna acht maanden onderweg en nauwelijks aantrekkelijk. Charlotte werd bang en leunde achteruit tegen de auto.

Okay, teef, laat eens kijken wat er onder die rok zit, zei Ramon terwijl hij haar naderde.

Laat me met rust, je kunt mijn geld hebben, ik heb meer dan 500 Euro in mijn portemonnee, maar doe me asjeblief niets aan, probeerde ze te onderhandelen.

Willie, Jesse, pak haar armen vast Ramon instrueerde twee van de donkere mannen.

Charlotte probeerde zich weg te draaien toen Willie en Jesse ieder een van haar armen vastpakten en ze op haar rug draaiden. Charlotte keek angstig de parkeergarage in om te zien of er iemand was die haar kon helpen, maar de enige auto's die er stonden waren die van haar en die auto waarin de mannen hadden ingebroken.

Ze schopte naar Ramon toen hij de zoom van haar rok optilde. Dit maakte de mannen alleen maar boos en ze trokken haar naar de achterkant van de auto en draaiden haar om en duwden haar over de kofferbak. In deze positie, was het moeilijk voor haar om te ademen vanwege de afmetingen van haar dikke buik en het maakte het voor haar onmogelijk om terug te vechten. Willie en Jesse hielden haar armen nog steeds naar beneden op de kofferbak. Ramon, Raphael en de andere donkere man die Willie Tiny had genoemd stonden achter haar.

Charlotte worstelde toen ze voelde hoe haar rok over haar billen omhoog getild werd. De vijf mannen moesten lachen om haar oma-onderbroek.Het was een grote, standaard witte katoenen onderbroek. Ze smeekte opnieuw om losgelaten te worden, maar ze voelde hoe haar onderbroek over haar heupen en benen naar beneden getrokken werd. Ramon liet haar onderbroek om haar enkels hangen toen hij haar billen uit elkaar trok en zijn neus er tussen stak terwijl hij haar aroma opsnoof.Ze verstijfde door Ramon's aanraking en ze kon zijn adem voelen tegen haar kut met zijn gezicht tussen haar billen. Charlotte realiseerde zich plotseling dat ze helemaal niet schreeuwde en ze begon te schreeuwen, help zo hard als ze kon. De mannen lachten allemaal toen Tiny terloops haar onderbroek uittrok en hem in haar mond propte om haar stil te krijgen. Willie en Jesse protesteerden dat ze zich nu niet door haar konden laten pijpen met die prop in haar mond, maar Ramon verzekerde hen dat wanneer hij klaar was met haar te neuken, ze hen allemaal zou pijpen.

Charlotte vocht om te kunnen ademen met de prop in haar mond in combinatie met haar zwangere buik. Ramon zei dat ze moest gaan staan en Willie en Jesse trokken haar rechtop. Charlotte was dankbaar dat haar jurk terug naar beneden viel en zo haar naakte kutje en kont weer bedekte. Haar dankbaarheid was echter van korte duur toen ze de klik van een stiletto hoorde. Ramon bracht het mes naar haar gezicht en ze begon te huilen en om haar leven te smeken. Ramon lachtte en sneed keurig de bandjes door die haar rok over haar schouders vasthielden. De rok viel op de grond, Charlotte naakt tonend vanaf haar heupen naar beneden. Vervolgens sneed Ramon de zijkanten van haar pullover open en spoedig stond ze alleen nog in haar beha.Wow kijk eens naar de afmeting van die grote tieten, fluisterde Jesse, vlug, haal die beha weg, ik wil die knollen wel eens proeven.

Hier gaan we al, en Ramon sneed Charlotte's beha-bandjes en de voorkant van haar beha door. Haar grote tieten sprongen tevoorschijn, ze zakten bijna tot haar middel uit door het gewicht van de melk die er al in zat. Willie greep haar beide armen vast en ondertussen zoog Jesse's mond zich aan Charlotte's rechter tepel vast. Ze protesteerde door de prop in haar mond heen en de tranen stroomden over haar wangen. Ze zag met afschuw hoe Jesse langzaam aan haar tepel zoog en er aan trok, om vervolgens zo veel mogelijk van haar borst in zijn mond te zuigen als hij maar kon. Jesse begon harder en harder aan haar rechter tiet te zuigen.

Haar borsten loslatend, riep Jesse, Verdomme, ze zit vol melk, en het smaakt goed, en hij opende zijn mond om het de anderen te laten zien. Charlotte begon te proberen Jesse's mond te ontwijken maar ook Raphael klampte zich nu met zijn mond vast aan haar linker borst. Toen Raphael zo veel mogelijk van haar borst in zijn mond zoog, hervatte Jesse het zuigen aan Charlotte's rechter borst. Charlotte was zichzelf niet meer in een combinatie van angst en afkeer van de twee mannen die haar borsten leeg probeerden te melken. Ze vervloekte de gevoeligheid van haar borsten en ze voelde haar poesje nat worden door het stimuleren van haar borsten. Ramon drong zich tussen de twee hongerige mannen die haar borsten verslonden en stak zijn hand tussen haar benen.

Deze teef heeft er echt zin in, ze is hardstikke nat, zei Ramon tegen de mannen terwijl hij twee vingers in haar kut naar binnen werkte, Ik wil wedden dat ze mijn vuist er in kan hebben.

Charlotte schudde haar hoofd, nee, toen ze voelde dat Ramon een derde vinger in haar kut duwde en die van binnen begon op te rekken. Haar aandacht was een moment afgeleid toen Jesse ophield met aan haar borst te zuigen en met zijn hand haar als een koe begon te melken, waarbij hij lachtte toen de melk uit haar tepel spoot.
Charlotte knarsetandde van de pijn toen ze voelde dat Ramon een vierde vinger in haar nu doorweekte kut stak.

Raphael was klaar met haar linker borst en Willie greep haar vast en hield haar in een houdgreep en pakte in iedere hand een tiet en trok aan de tepels en melkte ze verder uit waarbij de melk ver weg spoot. Charlotte's angst nam toe toen ze zag dat Jesse en Raphael hun broek uit trokken. Ze sperde haar ogen wijd open toen ze hun harde lullen zag. Ze waren ongeveer even groot, maar wel drie keer groter dan die van haar eigen Jaap.

Ze gromde toen ze Ramon's vuist in haar poesje voelde duwen. Ze probeerde haar benen te spreiden om zo de pijn die ze in haar vagina voelde te verminderen. Ze keek even naar beneden om zichzelf op Ramon's vuist te zien gespietst. Zijn vuist zat tot aan zijn pols in haar vagina. Terwijl Willie doorging met haar tieten te misbruiken, begon Ramon haar langzaam te vuistneuken.

Charlotte probeerde tegen te stribbelen, maar ze realiseerde zich meteen hoe nutteloos het was zich tegen de vijf mannen te verzetten. Willie's aandacht voor haar borsten zorgde er voor dat haar kut haar bedroog en Ramon's vuist wreef over haar nu opzwellende clit met iedere stoot van zijn vuist. Charlotte kon niet geloven dat ze de tintelingen van een opkomend orgasme voelde.

Ze wilde niet dat deze monsters haar zagen klaarkomen. Ze probeerde het genot te negeren dat Willie's voortdurende trekken en knijpen aan haar tepels opriep. Ze probeerde haar ogen stijf dicht te houden om Jesse en Raphael niet te hoeven zien die zich aftrokken bij het zien dat ze gevuistneukt werd. De meeste opwinding veroorzaakte Ramon's vuist die doorlopend heen en terug schoof over haar clit, waardoor ze schokgolven van genot door haar lichaam voelde gaan.

Charlotte liet haar hoofd naar beneden hangen en begon onmachtig te kreunen van genot. Willie en Ramon intensiveerden hun pogingen en ze kon er niet meer tegen vechten.

De teef komt klaar, kijk eens naar haar, riep Ramon. Willie liet Charlotte's tieten los toen haar heupen heen en weer begonnen te bewegen op Ramon's vuist die diep in haar kut zat. Haar hele lichaam sidderde, en toen het orgasme doorzette spoot de melk wel drie meter ver over de vloer van de parkeergarage. Charlotte voelde zich compleet vernederd, maar ze kon er niets aan doen, het orgasme hield aan en Willie trok de onderbroek uit haar mond, zodat de anderen haar ook goed konden horen kreunen.

Neuk me harder, verdomme, neuk mijn kut met je vuist, ik kom weer klaar, schreeuwde ze uit terwijl Ramon met zijn vrije hand haar clit tussen duim en wijsvinger nam en er in kneep.

Eindelijk, het tweede orgasme ebde weg en Ramon haalde zijn vuist uit haar kut.

Je bent maar een hoer, bestrafte Ramon haar, Nu ga je ons allemaal neuken.

Charlotte bood geen weerstand terwijl Ramon zijn broek los maakte en op zijn rug ging liggen met zijn erectie recht omhoog. Willie plaatste haar over Ramon's stijve lul en ze besteeg hem. Precies wetend wat er van haar verwacht werd, bracht ze Ramon's lul in haar goed opgerekte kut en ze ging op Ramon zitten en begon met haar heupen op en neer te bewegen om hem zo te neuken. Ramone rijkte met zijn handen naar voren en melkte haar tieten terwijl Willie zijn harde lul in Charlotte's mond stopte.Ze wist dat ze nu een hoer was en zoog onstuimig als een professional aan Willie's lul. Willie duwde zijn lul verscheidene keren op en neer in haar mond, trok hem er uit en besproeide haar gezicht en tieten met zijn zaad.Toen Ramon zijn zaad diep in haar kut spoot, kreeg Charlotte haar derde orgasme. Toen het orgasme begon, trok Ramon haar naar beneden en nam n van haar borsten in zijn mond toen melk uit haar tieten begon te stromen. Ramon ging door met zuigen aan Charlotte's tiet en slikte haar melk door terwijl haar orgasme voortduurde.

Na het derde orgasme, was ze uitgeteld, maar de mannen waren nog niet klaar met haar. Jesse ging nu op zijn rug liggen en ze moest op hem kruipen. Raphael verknoeide geen tijd en schoof zijn pik in Charlotte's wachtende mond. CZe bereed Jesse als een wilde en ze bereikte opnieuw een orgasme. Ze kreunde en zoog harder op Raphael's lul toen ze voelde dat haar billen opnieuw uit elkaar werden getrokken.

Trek haar voorover, hoorde ze Tiny zeggen. Ze werd gedwongen Raphael's lul uit haar mond los te laten toen ze met haar gezicht naar beneden werd getrokken op Jesse's borst. Maar dat was geen probleem, want Raphael ging op zijn knien zitten en stak zijn lul weer in haar mond. Jesse sloeg zijn armen om Charlotte heen en hield haar stevig vast. Ze trok zich even wat terug toen ze voelde dat Tiny's vinger in haar kontgaatje drong. Hoewel verdwaasd door vier orgasmes, begon ze te protesteren toen ze de kop van Tiny's pik voor de ingang van haar rectum voelde, ze protesteerde en worstelde. Haar kontje was nog maagdelijk en Tiny's lul voelde aan als een wortel die in haar kont geschoven werd.

Houdt haar vast, zei Tiny tegen Jesse, terwijl hij de kop van zijn lul in de zwangere vrouw haar kont werkte. Charlotte kon de pijn niet geloven die ze voelde; lichtflitsen schoten door haar hoofd toen Tiny centimeter voor centimeter zijn lul in haar kontgaatje schoof. Ze dacht dat Tiny's lul wel meer als dertig centimeter lang moest zijn, zo lang als het duurde voordat hij helemaal in haar zat.

Uiteindelijk voelde ze Tiny's ballen tegen haar kutlippen en ze wist dat zijn lul nu helemaal in haar kontje moest zijn verdwenen. De pijn die ze voelde ebde weg, maar ze was nog steeds erg bang.Ik kan niet geloven dat die teef Tiny's hele lul in haar kont kan verwerken, zei Ramon, die is op zijn minst 35cm lang, niemand heeft hem ooit in haar kont gehad zonder beschadigd te raken.

Charlotte bleef stil liggen terwijl Jesse haar vast hield. Ze bewoog zich niet, bang voor de pijn. Tiny begon zijn lul uit haar te trekken en ze schreeuwde. Jesse hield zijn hand over haar mond en Tiny begon in en uit haar kont te pompen, die bij iedere stoot wijder werd. Charlotte probeerde zich weg te wurmen en aan de pijn te ontsnappen, maar plotseling was de pijn verdwenen en ze begon genot te voelen.

Haar schreeuwen veranderde in kreunen toen de stoten in haar kontgaatje een vast ritme aannamen. Jesse nam zijn hand weg en begon zijn pik naar boven in Charlotte's kut te schuiven.Jesse kon met zijn lul voelen hoe Tiny's massieve gereedschap bij iedere stoot in en uit de kont van de vrouw schoof. Het gevoel met tween tegelijk in haar gaatjes te zitten was te overweldigend, en Jesse joeg zijn zaad diep in Charlotte's baarmoeder.

Ze bemerkte niet dat Jesse klaar kwam. Ze richtte zich op iedere stoot van Tiny's lul in haar kont, terwijl ze met haar heupen op en neer bewoog om hem zo diep mogelijk naar binnen te krijgen. Ze voelde Tiny's lul opzwellen en haar eigen orgasme opkomen. Ze had in haar hele leven nog nooit meer dan twee orgasmes in een nacht gehad. Nu was ze zelfs de tel kwijt toen Tiny haar kontje vulde met zijn warme zaad waardoor ze weer helemaal uit haar dak ging.

Neuk me zwarte bastaarden, neuk me hard, neuk me hard in mijn kont, Charlotte schreeuwde het uit naar Tiny terwijl haar orgasme aanhield met zulk een diepte dat de melk uit haar tieten stroomde als uit een opengedraaide kraan. Tiny kwam klaar en trok zijn lul uit haar kontje en tilde haar toen van Jesse's lul af.

De mannen keken verbaasd toe hoe het orgasme van de zwangere vrouw aanhield en de melk nog steeds uit haar borsten stroomde. Charlotte lag op haar rug op het beton, haar kut open en dicht krampend, sperma lekte uit haar kont en kut, melk stroomde opzij langs haar tieten weg. Ramon en Raphael namen ieder een tiet in hun mond en slurpten die leeg terwijl ondertussen Charlotte's orgasme maar aanhield. Toen ze klaar waren wilden Willie, Jesse en zelfs Tiny ook ieder een keer haar tieten onderhanden nemen.

Het duurde bijna tien minuten voordat haar orgasme helemaal over was. Charlotte viel in slaap op de koude vloer van de parkeergarage. Ze werd na ongeveer een uur wakker en ze was geschokt toen ze zag hoe ze erbij lag. Ze zag dat ze in een plas borstmelk lag, haar gezicht, borst, en rug waren met sperma bedekt. Haar kontje was pijnlijk en bloedde een beetje en haar kut stond open met haar clit nog steeds opgezwollen. Sperma drupte uit haar gaatjes. Ze bemerkte dat haar borsten weer vol met melk zaten, maar haar tepels waren pijnlijk door de mishandeling.

Ze ging rechtop zitten en snikte. Haar aanvallers waren verdwenen en ze vond haar onderbroek en kleren. Haar beha was kapot, maar ze was toch in staat om haar kleren zodanig aan te trekken dat ze terug naar haar kantoor kon gaan. Ze bewaarde er altijd reservekleren voor het geval dat ze op haar kleren knoeide op haar werk. Zwanger als ze was, behoorde dat altijd tot de mogelijkheden. Terwijl ze naar het kantoor liep, voelde ze haar pijnlijke kut en kontje. Eerst kwamen er tranen in haar ogen, maar toen herinnerde ze zich haar laatste orgasme en een glimlach ging over haar lippen. Ze waste zich in het kantoor, gooide haar kapotte kleren in een vuilnisbak en ging naar huis.

Jaap sliep toen ze thuis kwam, maar werd wakker toen ze in bed kroop. Ze was naakt en wilde Jaap hebben. Ze kon niet geloven dat haar groepsverkrachting haar helemaal niet getraumatiseerd had, maar in plaats daarvan was ze ongelooflijk geil geworden. Jaap draaide zich om en begon Charlotte's pijnlijke clit te strelen.

Zuig aan mijn borsten, fluisterde ze, melk ze leeg.
Categorie: Extreem
Datum: 06-02-2006 02:13
Rating: 8.14/10 (14 stemmen)
Keren gelezen: 25823
Reactie van de auteur:
/« Melk mijn volle borsten [deel 2] Karin,mijn kleine zusje »


« meer extreem sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 01-05-2013 02:02
Heerlijk verhaal. Zou graag eens een paar mooie grote melk tieten zuigen en leegmelken.

- Door op 11-01-2009 23:28
lekker vettig verhaal , zal mijn lul zeker aftrekken bij dit verhaal ik heb nu al een paal als een afloopbuis

- Door op 08-08-2006 22:00
wat is dit een geil verhaal, heb me sufgerukt tijdens het lezen. graag meer van dit soort verhalen. kan die slet niet een keer door haar dokter in het ziekenhuis doorgeneukt worden oid? eerst door haar dokter en dan door tal van toevallige voorbijgangers?

- Door op 25-05-2006 22:46
lekker geil verhaal. die zwangere hoeren zijn ook zo lekker.


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon