verander lettertype grootte: +  -
Eerste bi ervaring

« meer eerste keer sexverhalen »

Titel: Eerste bi ervaring Auteur: Fredo
Verhaal: Eerste bi ervaring

Sedert een klein jaar heb ik een plassonde in mijn blaas wegens problemen. Dit houd in dt er in mijn piemel een sonde zit verbonden aan een urinezakje om mijn urine te laten afvloeien. Natuurlijk omt er een plastiekdarmje uit mijn gulp dat wel zichtbaar is. Vervelend in het begin, nu ben ik dit gewoon. Ik ben ook verlamd aan de benen.
Nu kwam er een vriend op bezoek en na een tijdje praten vroeg hij heel verlegen of hij wat mocht vragen. Ik zei ga je gang vriend, en hij vroeg wat dat slangetje uit mijn gulp was. Ik zei dat is een plassonde, die zit in mijn blaas zodat de urine word geledigd zoals het moet.
Hij zei ik heb dit nog nooit gehoord of gezien en vroeg hoe dit in zijn werk ging. Ik legde hem uit dat er dan eerst gel in je plasgaatje word gespoten door middel van een spuit zonder naald, en dat er dan een sonde van zachte plastiek in je eikel word geschoven tot die je blaas bereikt, en als de urine loopt die word opgespoten met water zodat het ballonetje in je blaas word gevuld en zo niet uit je piemel kan komen. Dan word er een urinezakje op aangesloten en klaar is kees.
Ik merkte aan hem dat hij nog met vragen zat en zei hem vraag maar hoor, ik ben hier heel open in. Hij vroeg of hij dat eens mocht zien, ik zei geen probleem hoor.
Ik deed mijn riem los en knoopte mijn jeans los, trok mijn broek naar beneden en liet hem kijken.
Hij vroeg of dit mijn seksleven belemerde en antwoorde neen, je kan perfect een erectie krijgen en klaarkomen. Je zaad komt door je plasgaatje en niet door de plassonde.
Hij vroeg of ik het niet raar vond dat hij mijn piemel mocht zien en vroeg of ik dit nog al eens had gedaan bij vrienden. Ik antwoorde in mijn schooltijd net zoals iedere jongen je piemel vergeleken met die van je schoolvriendje.
Ben jij dan bi vroeg hij mij, moeilijke vraag antwoorde ik want ik heb geen ervaring, maar ik heb er geen probleem mee als een man mijn piemel bekijkt. Onder tussen had ik mijn jeans maar uitgetrokken en ook mijn t shirt en lag naakt op bed. Dit ook om hem uit te dagen want ik was nu enorm opgewonden . Hij was slank en zag er ook goed uit. Waar wacht je op zie ik plagend en toon mij ook is wat je in huis hebt . Het was net of hij hierop aan het wachten was en was redelijk snel uit de kleren.
Hij had een mooi strak kontje en intiem geschoren. Ik schatte zijn piemel even groot als de mijne +- 16 cm en 6 cm dik
Ik streelde mijn piemel en hij begon al recht te komen.
Ik zei ik ga even de urinezak afkoppelen, dat zal beter zijn om mij te strelen. Ik klemde de sonde even af met een sondeklemetje en koppelde de urinezak af en stak in de aansluiting een afsluitstopje en haalde het klemmetje weg.
Hij keek rood en was wat verlegen, ik heb nooit mijn piemel aan een man laten zien, en kijk nu zijn we beiden naakt.Is niet om je over te schamen, hoeveel mannen doen dit niet denk je? Ik zei kom naast me liggen proberen we meteen uit of we bi zijn grapte ik. Voorzichtig en onwenning kwam hij naast me liggen en keek me rood en verlegen aan. Ik kuste hem zachtjes op de mond en blijkbaar genoot hij ervan want ik voelde dat zijn tong in mijn mond binnen drong.
Ik had zijn piemel terwijl in mijn hand genomen en streelde hem zodat hij vlug recht stond. Voor het eerst had ik de piemel van een andere man in mijn hand, en eerlijk gezegd genoot ik ervan.
Mijn hoofd ging lager en lager en begon zijn balzak te zoenen en zoog zachtjes aan zijn ballen. Hij begon zwaarder te ademen en kreunde van genot.
Ik likte zijn schacht tot aan zijn eikel en speelde met mijn tong in zijn plasgaatje. Nu was ik door en door opgewonden en likte zijn eikel met mijn tong.
Mijn lippen opsloten zijn eikel, en hij drukte met zijn handen mijn hoofd tegen zijn piemel aan en vroeg zuig harder zuig harder.
Nog nooit had ik dit gedaan maar de opwinding was zo groot dat ik hem pijpte alsof in nooit wat anders had gedaan. Terwijl had zijn hand mijn piemel gevonden en hij rukte mij naar een orgasme, mijn zaad spoot uit mijn eikel naar buiten. Nu kwam hij klaar en spoot zijn lading in mijn mond. Hier lag ik nu met sperma van een man in mijn mond, en slikte zijn zaad door.
Volgende keer wilt hij dat ik hem sondeer zodat hij kan ervaren hoe dit voelt, ik zal hem graag helpen.
Nu weten we beiden dat we bi zijn. Wat een vraag over een plassonde kan voortbrengen.Categorie: Eerste keer
Datum: 25-04-2017 11:44
Rating: 0/10 (0 stemmen)
Keren gelezen: 2182
Reactie van de auteur:
/« Nooit geweten dat dit zo geil was.


« meer eerste keer sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon