verander lettertype grootte: +  -
Nooit geweten dat dit zo geil was.

« meer eerste keer sexverhalen »

Titel: Nooit geweten dat dit zo geil was. Auteur: Spontaan stel
Verhaal: Wij spontaan stel en alweer een kleine 11 jaar samen. Zij Kim is 32 jaar oud en hij Stefano is 42 jaar oud. Wonen in een leuk huisje en hebben alles op de rit. Op sex gebied waren we wel altijd een beetje opzoek naar onze grens.

Kim is een niet al te grote dame met een normale figuur en mooie ronde billen, 75c ronde borsten met kleine tepels. Haar kutje altijd kaal en haar kleine lipjes mooie naar binnen gevouwen. Dit keer haar lange haren in een echte rode kleur. diverse tattoos op haar witte huidje.

Stefano een wat lange gast met een normaal figuur, diverse tattoos en donker uiterlijk door italiaanse roots. Normale lul van 18cm kaal geschoren.

Zo dat zijn wij dus. Doordat we al een behoorlijke tijd samen waren is de sex niet meer zoals in het begin, daar moet je nu toch wel wat voordoen. Al was er genoeg. Er waren altijd wel spannende momenten en anders zorgde 1 van ons daarvoor. Foto of filmpjes naar elkaar als opwarmer of gewoon de spanning maken en opzoeken tijdens het uitgaan.

Zo waren we een kleine drie maanden terug ook lekker even weg. Daar leerde we in de bar een leuk stel kennen. Wendy en Peter. Spontaan en leuk stel. Er was een klik en we zaten aan een tafel lekker in gesprek met een borrel. Al snel bleek dat hun wel eens naar een parenclub gingen of andere leuke sex feestjes. Ze waren daar heel open in. Voor ons was dat eigenlijk een stap te ver. Wendy vertelde Kim hoe en wat ze deden en wat ze erg spannend en geil vond. Ze legde uit dat dit puur en alleen lust was en met Peter echt de liefde bedreef. Peter vond het heerlijk om naar haar te kijken als ze zich liet gaan op andere. Wauw vond dat toch wel raar, kijken naar je meisje die zich laat gaan op andere mannen. Oke vrouwen kon ik nog in komen maar mannen.

Tja dat zou voor ons een stap te ver zijn. Later op de avond aan de bar vertelde Wendy nog altijd haar verhalen aan Kim die soms met rode oren er naar luisterde. Het was me duidelijk dat Wendy het heerlijk vond om Peter te pesten met andere mannen waar ze op los ging. Die nacht thuis vroeg ik Kim wat ze er nou van vond wat zij deden.

Ze zei, niks voor mij gaat me iets te ver. Toch merkte ik tijdens de sex dat ze op een andere manier geil was. Een week later spraken we er weer over Kim begon ermee. Een beetje verlegen maar ze bleef over hun kletsen. Zou ze ergens toch iets leuk vinden? Ik vroeg haar wat zij er leul aan vond. Doordat de vraag vrij onverwachts was, gaf ze antwoord van lijkt me wel spannend. Ze schrok dat ze het zei. Ik lachte en zei, wat lijkt je spannend? Ze nam een slok wijn en keek me aan met een rode kop. Het is maar fantasie zei ze snel. Ik lachte en zei, mop maak je niet druk ben niet boos. Ze vertelde dat ze het haar wel spannend leek om mij ook zo eens te pesten met een andere man. Ook het idee dat een ander geil werd van haar vond ze wel grappig. Ach er over kletsen gebeurt er nog niks en zo kletsen we hoe het zou kunnen zijn of wat er zou kunnen gebeuren. Ik merkte dat Kim bij dit mega geil was geworden en haar kutje was dan ook mega nat. De sex was anders, erg spannend en geil in het donker waarbij Kim het idee kreeg dat ik een andere was. Haar tekst was duidelijk tijdens dit spel. Geil en jij moet wel kijken.

Zo gingen er weer wat weken voorbij en af en toe het spel van ik ben de andere. Ik vond het fantasie spel leuk en geil, soms dacht ik wat als het echt zou zijn, zou ik het dan ook nog leuk vinden. Ik merkte dat Kim het wel eens echt zou willen proberen. Daar was ze tijden een spel duidelijk in. Tja en wie ben ik om niet dit spel een te proberen. kan altijd zeggen daarna nee dit vind ik niks. Maar ja hoe die je dit. Met Wendy en Peter hadden we geen contact en om nou gelijk een parenclub te bezoeken.

Zo kletsen we er steeds vaker over en was het duidelijk dat we eens een stap verder moesten gaan. Er waren duidelijke afspraken. Nee was nee en zolang er genoten word is het goed en kan en mag bijna alles. Tja en dan wie, we hadden besloten het eerst maar eens met 1 extra man te proberen. Maar het mocht weer niet iemand zijn die te dichtbij stond. Straks kwam het uit. tja en als we weg gingen keken we wel rond maar ja hoe doe je dat en is toch ook wel iets te dichtbij. Oke dan maar internet. Die staat vol met mannen die wel een leuke avontuur zoeken. Wauw keuze zat, al was het ergens ook wel eng, je weet nooit wat voor type het is. Bij het kijken naar al die kerels op internet kwam Kim toch wel een beetje met haar fantasie los. Het mocht best een ouder iemand zijn en hij hoefde niet de alle mooiste te zijn als hij haar maar flink nam. Dus het zoeken werd gefiltert. Mannen in de leeftijd 45 en ouder. Ze zat in een jurkje naast me te klikken en klikte de ene na de andere. Soms bekeek ze sommige foto's wat langer. Daarin merkte ik dat het vaak kerels waren met een flinke lul en type's waarvan je zegt nee die nooit.

Ze bleef hangen bij een grote man met een baard en borst haar. Maar een flinke lul van 23 cm tussen zijn benen welke dan wel geschoren was. 62 jaar oud en singel. Dat was wel de eis die ik stelde een singel man. De man had diverse foto's op zijn profiel en ook een filmpje van zijn grote stijve lul die hij aftrok. Kim bekeek de filmpje en ik schhof met mijn hand onder haar rokje en kwam bij haar kutje. String opzij en ze was echt klets nat. Ik lachte en zei, volgens mij voel je deze al glijden. Ze keek me lachend aan en zei, ja en weet niet waarom maar lijkt me wel wat. Ik tikte een bericht naar deze man. Binnen een kwartier hadden wel bericht terug. Ook was foto's van zijn lul welke hij bij haar blote lichaam had die wij hadden gestuurd. Hij was wel in voor een spannend avontuur en wilde ons graag laten kennis maken met een extra man. Kim was ergens wel in haar nopjes.

Tja of hij morgen tijd had, was immers zaterdag. Nou dat was geen probleem. Bij ons of bij hem. Oke beide keken we elkaar aan. Kim was duidelijk hier, voel ik me toch iets veiliger. Oke geregeld en de afspraak was gemaakt. Hij zou rond de klok van 8 in de avond langs komen. Het was een kennismaking en vandaar zouden we verder zien.

Die avond was de sex onwijs en erg spannend met het idee dat Sam morgen zou komen. Al zou er niks gebeuren de spanning was al top. Ergens wilde ik ook niet dat het gebeurde maar ja soms moet je iets proberen.

Het was zaterdag, Kim besloot een nieuw setje te halen wat een kante doorschijnende body werd. Nieuwe plak kousen bewerkt. Ze douchste zich en kwam beneden in een spijkerbroek met hemdje een lange doorschijnenden blouse. Daar onder had ze dus haar nieuwe setjes. Om niet gelijk het idee te geven dat er meer zou zijn. Het was Half 8, Kim zag er echt goed uit. Haren mooi beetje make-up op en ze rook heerlijk. Beide bloednerveus voor wat zou komen.

Daar was de deur bel, 10 voor 8. Daar stond Sam. Inderdaad grote man met zware stem. Ze baard netjes getrimt en netjes gekleed. Bos bloemen mee. Zo werd er gekletst en wat koffie gedronken. De drank kwam erbij en ik merkte dat Kim rusiger werd. Ze had die middag al drie glazen wijn op.

Sam stopte bij twee biertjes en zei, moet nog rijden naar huis. Kim lachte en zei naief. Je kan ook blijven slapen de logeer kamer is klaar. Oke dat werd een volgend biertje. Niks wees op sex en er werd ook niet over gesproken. De zweer was nu relaxst en rustig. De afspraak was als ze iets wilde of ik het goed vond zij een nieuwe ronde drinken ging paken en ik zou gaan roken buiten. Kim stond op en zei, iemand nog wat te drinken. Oke die was om dat was duidelijk. Ik twijfelde nog altijd. Kim kwam terug met drinken en keek me aan met een lach en een blik van wat vind jij. Ik lachte en stond op, oke met twijfel maar haar blik zei genoeg. Ik ga even roken zei ik. Kim lachte en gaf me een zoen toen ik voorbij liep. Oke er kon wat gebeuren maar ja hoe.

Ik stond eerst in de tuin en besloot in het halletje te gaan staan. Wilde toch alles weten. Ik zag ze zitten en ze kletsen wat. Kim lachte verlegen, helaas kon ik niet horen wat ze zeide. Besloot mijn biertje te paken en weer terug te gaan. Ik pakte mijn biertje en zag dat Kim een rode kop had. En een paar pretogen. Oke er was dus wat gezegd. Ik lachte en liep weer terug. Ik stond er weer en bekeek hun. Ik moest lachen om mezelf. Ik stond mijn meisje te begluren en ergens vond ik het nog spannend ook.

Kim zat dichterbij Sam die nu haar nek streelde. Hij lachte en Kim ook. Oke de spanning steeg toch wel zouden ze het echt gaan doen. Sam streelde haar arm en trok haar blouse uit. Ze zeiden niks maar ik kon aan Kim zien dat ze het onwijs spannend vond. Sam pakte een borst en knede deze. Haar hemd ging uit en daar waren haar tepels die prikte door die body. Haar tepels stonden strak vooruit. Sam speelde met haar tepels en begon ze te likken en sabbelde eraan. Damm best wel een geil gezicht, ook kroop er een jaloers gevoel door mijn lijf van nee dit kan niet. TOch bleef ik staan kijken. Ergens vond ik het toch wel heel spannend. En zo te zien Kim ook. Haar broek ging uit en ze zat alleen in haar kousen en body. Kim begon nu Sam uit te kleden en daar was zijn lul, shit wat een ding zeg. Strak omhoog met een natte eikel.

Knopjes los van haar body tussen haar benen en wijdsbeen op de bank met in haar hand die grote stijve oude lul. Wauw eerlijk was eerlijk dat zag er toch wel erg geil uit. Die oude man die mijn meisje vingerde en zo te zien was ze mega nat en zij had een 30 jaar oudere lul in haar hand. Ze tongde geil en hij vingerde haar met twee vingers zo te horen goed en lekker. Kim draaide op haar knieen en ik zag hoe ze die grote lul in haar bekkie liet glijden. Ze likte zijn natte eikel en begon hem te pijpen. Wauw dat zag er goed uit en hij genot. Tja ik wist dat ze lekker kon pijpen. Ik merkte dat mijn lul nu ook stijf stond en ik genot van het schouwspel. Ik ging op de bank zitten en lachte naar Sam die lachte terug en ik zag van dichtbij hoe zijn vingers door haar mega natte kutje gleden. Ze zoog zijn lul en likte zijn ballen zo te horen goed.

Wauw dat was echt een flinke lul en ik werd steeds meer benieuwd hoe die in haar zou glijden. Even speelde ik met haar mega natte kutje en Sam kroop onder haar en begon haar te likken en te vingeren. Dit deed hij zo te horen goed. Kim hijgde zwaar en stopte met pijpen en trok alleen zijn lul en liet zich klaar vingeren en likken. Met een gil kwam ze klaar.

Ze lag op de bank en Sam zat met zijn knieen op de grond tussen haar benen. Hij wreef zijn eikel door haar natte kutje. Wauw die dikke eikel gleed door haar kleine kutje en hij vroeg mag ik. Kim hijgde echt wel. Langzaam duwde hij zijn grote dikke eikel in haar mega natte kleine kutje. Kim haar mond viel open en langzaam schoof hij steeds verder in haar. Oke ik begreep nu mag ik. Hij duwde die grote oude lul zonder rubber in haar. Langzaam bewoog hij die naakte lul in haar en steeds iets verder en dieper. kim hijgde zwaar met de tekst ja lekker wauw wat is dit lekker. Hij voerde het tempo op en speelde met haar tepels. Wauw dat zag er echt wel geil uit die 30 jaar oudere lul in mijn meisje.

Kim was duidelijk gewend aan die grote lul in haar en Sam begon haar nu echt te neuken. Wauw hij gleed er lekker in en ze was zo te zien echt heel nat. Sam lachte en zei, wauw wat lekker strak en wat een geil ding ben jij zeg. Na even zo neuken op de bank naar de slaapkamer. Even waren ze elkaar weer aan het likken. Kim draaide nu en schoof over zijn lul heen en ik keek ernaar met mijn lul in mijn hand. Ze hoopte flink op die lul en hij bespeelde haar borsten. Wauw ze ging helemaal los en kwam met een gil klaar. Het kutsap stroomde over zijn lul en balen heen. Damm die kwam hefitg klaar zeg. Ze zat op haar knieen en Sam bonkte haar weer flink. Ik duwde mijn lul in haar mond en liet me pijpen terwijl zij zich weer flink liet neuken. Ze zoog mijn lul klaar en ging daarna nog even flink door met Sam. Die kwam uit eindelijk over haar borsten klaar.


Sam was de volgende dag weg en we waren het eens met elkaar. Dit was pas echt heel geil. Er gaan zeker nog meer avonturen volgen.
Categorie: Eerste keer
Datum: 05-01-2016 11:36
Rating: 8.2/10 (5 stemmen)
Keren gelezen: 12042
Reactie van de auteur:
zo leren je heo het kan zijn en wat leuk is met elkaar.« Onze eerste seksdate Eerste bi ervaring »


« meer eerste keer sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon