verander lettertype grootte: +  -
Onze eerste seksdate

« meer eerste keer sexverhalen »

Titel: Onze eerste seksdate Auteur: Kristel
Verhaal: Hey, Ik ben Kristel. Ik ben een getrouwde vrouw van 46 jaar. Ik ben 22 jaar getrouwd met mijn man. Maar de laatste jaren is ons seksleven enorm afgezwakt. We probeerden veel nieuwe dingen uit maar veel hielp het niet. Tot men man voorstelde dat we misschien eens konden daten. Ik was er niet echt voor te vinden maar enkele weken later besloten we dan toch om stilaan eens rond te kijken. We maakten duidelijke afspraken en zouden op zoek gaan naar een man voor een trio van maximum 35 jaar oud.
We maakten ons een profiel aan op een datingwebsite. We kregen behoorlijk veel reactie en berichtjes maar niemand waarmee we beiden een klik hadden. Tot ik op een avond thuiskwam en mijn man achter de computer zat, hij had iemand leuk gevonden zei hij, ik moest komen kijken want hij ging op de webcam komen. Ik kwam kijken en ik zag een slanke, licht gespierde man. Hij kwam weliswaar zonder zijn hoofd op de webcam. Hij liet zijn boxer zakken op de webcam en was groot geschapen en helemaal geschoren. Ik zei tegen mijn man dat het qua uiterlijk perfect was. Tot ik vroeg hoe oud hij was. Mijn man antwoorde dat hij 17 was maar binnen een tweetal weken 18 werd. Ik schrok en zag dat helemaal niet zitten zo iemand jong.
Paar dagen later gingen we weer op de website en begon de jongen tegen ons te praten. Hij was heel vriendelijk en het klikte eigenlijk goed. Dagenlang bleef mijn man aandringen dat we het misschien toch eens moesten proberen. Ik gaf toe en zei dat hij eens mocht langskomen om iets te drinken.
Die zaterdag waren onze kinderen weg dus hadden we bij ons thuis afgesproken. Perfect op tijd ging de bel en stond de jongen daar. Hij was heel knap en verzorgd. We gingen in de living zitten en dronken iets. Het was een heel vlot en los gesprek waardoor het echt wel klikte. Mijn man vroeg of we eens naar de slaapkamer gingen. We gingen samen naar boven en eenmaal in de slaapkamer trok mijn man zijn kleren uit, hierna trok hij mijn kleren ook uit, enkel mijn slipje liet hij aan. Ik moest op bed gaan liggen op mijn buik en mijn man kwam voor mij staan en stak zijn penis in mijn mond. Hij deed tegen naar de jongen dat hij mij moest beffen. Ik pijpte mijn man en voelde de jongen zijn vingers over mijn slipje glijden. Zachtjes trok hij het uit. En ik moet toegeven, ik was al in jaren niet meer zo opgewonden geweest als nu. Hij begon me te beffen en deed dit super! Mijn man befte mij nooit.
Men man zei dat het tijd was om te wisselen. De jongen kwam voor mij staan en kleedde zich uit. Zijn penis was de knapste die ik ooit zag. Ik nam hem in mijn mond en begon hem diep te pijpen. Mijn man vingerde mij ondertussen. Mijn man begon me te neuken. Ik was super geil en genoot ervan. Mijn man kwam klaar op mijn billen en plofte neer op bed. Ik kuiste zijn sperma af met een handdoek en nam een condoom uit mijn nachtkastje. Ik legde de jongen op mijn bed en deed hem de condoom aan. Zachtjes ging ik op hem zitten en liet zijn penis naar binnen glijden. Steeds sneller en sneller wipte ik op en neer. Na een tijdje werd ik vermoeid en ging ik op bed liggen. De jongen kroop tussen mijn benen en stak zijn penis er weer in.
Hij ging steeds sneller en sneller. Ik wurmde me in alle bochten en hoeken maar hij ging gewoon door. Luid kreunend kwam ik klaar. Uitgeteld lag ik op bed en lag de jongen naast mij. Ik trok de condoom van zijn penis en begon hem weer te pijpen. Het duurde niet zo lang voor ook hij tot zijn hoogtepunt kwam en alles in mijn mond spoot.
We waren helemaal bezweet en besloten te gaan douchen. Mijn man lag nog op bed en zei dat wij twee ons eerst moesten gaan wassen. We liepen naar de badkamer en gingen samen in de douche. We wasten ons haar en erna nam ik zijn penis en begon er zachtjes aan te trekken. Al snel kreeg hij een nieuwe erectie. We hadden hier geen condoom mee maar ik was te opgewonden. Ik ging tegen de wand staan en stak men kontje naar achter en spreidde mijn benen. Hij kwam achter me staan en liet zijn penis weer naar binnen glijden. Weer nam hij me steeds sneller en sneller. Ik plakte tegen de wand en ademde snel en luid. Ik ging weer klaarkomen. Al mijn spieren trokken samen en ik kreeg weer een orgasme. Maar hij nog niet dus hij bleef doorgaan. Voor de eerste keer in mijn leven ging ik van het ene orgasme over in het tweede. Hij trok zijn penis eruit en kwam klaar over mijn billen.
Futloos viel ik neer op de douchegrond. Ik bleef er een aantal minuten zitten tot we eruit gingen en ons aankleedden. Hierna vertrok hij naar huis. Het was onze allereerste date maar we kijken al reikhalzend uit naar onze tweede ontmoeting!

Categorie: Eerste keer
Datum: 24-07-2015 21:34
Rating: 0/10 (0 stemmen)
Keren gelezen: 6325
Reactie van de auteur:
/« onze weekendje bij mijn pa en ma Nooit geweten dat dit zo geil was. »


« meer eerste keer sexverhalen »

« geef een waardering » « verhaal printen »

verhaal melden

Reactie(s) van anderen:

- Door op 25-07-2015 00:07
Best wel leuk verhaaltje, ik ben 26 jaar en droom al een paar jaar om eens te vrijen met een oudere vrouw, lijkt me heel geil. Geile groetjes Bart x


Reageren op dit verhaal:

Naam:
Email:
Reactie: *


Adverteren bij Daisycon